Revija koja se čekala: Posljednji modeli Karla Lagrefelda

Defile Chanel muza na emotivnom oproštaju od poznatog kreatora predvodila je glumica Penelope Cruz. Kolekcija je prepuna pepito dezena, mat kože, bajkerki i oversize sakoa
1552 pregleda 0 komentar(a)
Pariska nedjelja mode, Foto: REGIS DUVIGNAU
Pariska nedjelja mode, Foto: REGIS DUVIGNAU
Ažurirano: 05.03.2019. 19:16h

Francuska modna kuća Chanel predstavila je na Pariskoj nedjelji mode kolekciju jesen / zima 2019-2020. Kao poseban događaj čekao se dan kada je bila zakazana revija francuske kuće u kojoj je Karl Lagrefeld proveo više od tri decenije. Defile Chanel muza na emotivnom oproštaju od poznatog kreatora predvodila je glumica Penelope Cruz kojoj je ovo bio debi na nekoj reviji.

Oskarovka i poslednja ambasadorka brenda koju je relativno skoro fotografisao upravo Lagrefeld za Chanel kampanju, pojavila se u Grand Palaisu odejvena u bjeličastu puf suknju i pulover sa horizontalnim karnerima. Na nogama su joj bile poluduboke zimske čizme sa platformom.

Penelope nije bila jedina od miljenica Karla Lagerfelda. Reviju je otvorila Cara Delevingne, britanska manekenka koja je dugo otvarala i zatvarala sve Chanel revije. Karlove muze nijesu bile samo na pisti već i u prvom redu gdje su se mogle vidjeti Kristen Stewart, Naomi, Claudija Schiffer, Karen Elson, Liz Wen i još mnoge manekenke i celebrity dame koje nisu samo bile ambasadorke brenda već i prijateljice velikog dizajnera. Kolekcija je prepuna pepito dezena, mat kože, bajkerki i oversize sakoa.

Bonus video: