Elizabeta II u narandžastom napravila svoj prvi Instagram post

U jarko narandžastom kaputu i šeširu sa akcentima orhideje, kraljica je ostala vjerna svojoj ljubavi prema živim nijansama. Njen video je za dan vidjelo preko milion i po ljudi.
2100 pregleda 0 komentar(a)
Elizabeta II, Foto: Instagram
Elizabeta II, Foto: Instagram

Britanska kraljevska porodica može da održava popularan Instagram profil, ali njegovi članovi su se sklanjali od postavljanja postova - do juče. Povodom 43. godišnjice slanja svog prvog e-maila, Njeno Veličanstvo Elizabeta II se uputila u Londonski muzej nauke i podijelila svoj prvi post: snimak pisma upućenog princu Albertu od Charlesa Babbagea, matematičara iz 19. vijeka koji je stvorio koncept digitalnih računara, piše Vogue.

Posebnoj prilici kraljica je prilagodila i odjeću, pa je svoj milenijumski trenutak proslavima noseći službenu Pantonovu boju 2019. - živu koralnu. U jarko narandžastom kaputu i šeširu sa akcentima orhideje, ostala je vjerna svojoj ljubavi prema živim nijansama. Dijamantski broš i biserna ogrlica kompletirali su izgled čineći kraljicu spremnom za selfi.

Video je za dan na Instagramu vidjelo preko milion i po ljudi. Ostaje da se vidi da li će taj događaj biti jednokratna pojava ili početak najvećeg uspona 2019. godine.

Bonus video: