Šta nikad ne nose najbolje odjevene žene

Fenomenalan stil počiva uglavnom na jednostavnosti i praktičnosti, ali je za dobar izgled veoma važno i to šta odbijate da nosite
6818 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ažurirano: 13.03.2019. 18:38h

Iako mnogi smatraju da su Francuskinje najljepše odjevene žene na svijetu, nije zanemarljiv ni broj onih koji kažu da je to stvar ukusa. O kojem se - je li - ne raspravlja. Najbolje obučenim zemljama svijeta smatraju ih oni koji tvrde da njihov fenomenalan stil počiva uglavnom na jednostavnosti i praktičnosti. Ističu da je za dobar izgled veoma važno i to šta odbijate da nosite. Žene od stila iz Francuske, piše magazin Stil, ne nose sljedeće komade:

Puš-ap

Za njih su i male grudi senzualne i prelijepe, pa nose klasične modele brushaltera ili ga ne nose uopšte. Francuskinje ne vide nikakvu lepotu u masivnim veštačkim korpama.

Previsoke štikle

Francuskinju od stila nećete vidjeti u obući sa previsokom štiklom u kojoj ne može normalno da hoda. Za dnevne varijante radije biraju mokasine i cipele sa umjerenom petom, dok se u večernjim prilikama odlučuju za klasične salonke.

Istaknuti brendovi

Preterjivanje u bilo čemu nije ni na jednoj njihovoj listi, osim onoj za izbjegavanje, pa tako Francuskinje nećete vidjeti u komadima sa kojih "vrišti" ime brenda. One to smatraju neukusnim.

Čarape boje kože

Iluzija golih nogu je nešto potpuno neshvatljivo i nepoželjno.

Sportski stil u svečanim prilikama

Trend nošenja trenerki uz štikle i patika sa elegantnom haljinom Francuskinje ostavljaju drugima. Sportsku odjeću nose u teretani, a haljinu kombinuju sa damskim cipelama.

Bonus video: