Melanija Tramp u haljini kakvu može priuštiti svaka žena

Veoma moderna košulja - haljina praktična je i spaja nekoliko trendova kao što su prugice, midi dužina i kopčanje na sredini
1702 pregleda 0 komentar(a)
Melanija Tramp, Foto: Instagram
Melanija Tramp, Foto: Instagram

Prva dama SAD-a Melanija Tramp nosila je jednostavnu prugastu haljinu na sastanku sa Fabianom Rosales suprugom spornog venecuelanskog predsednika. Prije ovog susreta posjetila je jednu osnovu školu u Palm Biču kako bi promovisala svoju kampanju "Be Best".

Lijepa Slovenka odlučila se za jednostavnu pamučnu haljinu na bijelo-plave prugice dužine do koljena, čiji je laskavi kroj sjajno odgovarao njenoj figuri. Poseban šmek haljini dao je i kaiš oko struka, te koso sječeni džepovi sa strane, a Melanija ju je upotpunila klasičnim salonkama od prevrnute kože u maslinastozelenoj boji.

Ovu kreaciju potpisuje američki dizajner Derek Lim, čiji je istoimeni brend osnovan 2003. godine. Veoma je moderna i praktična i spaja nekoliko trendova kao što su prugice, midi dužina i kopčanje na sredini. Haljina košta više od 1000 dolara, ali slične haljine na prugice i kopčanje mogu da se pronađu za znatno manje novca, ako vam nije stalo do natpisa na etiketi. Uostalom, neku sličnu možda već imate u svom ormaru.

Bonus video: