FRIZURE ZA PROLJEĆE

Šiške su ponovo u modi

Kod šišanja šiški na kovrdžavoj kosi treba biti prilično oprezan. Gornji sloj treba da ostane malo duži da bi kovrdže zadržale svoju valovitost i živost
1028 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ažurirano: 10.05.2019. 16:29h

Najpoželjniji trend posljednjih meseci jesu šiške. Međutim, sada se pojavljuju u najnovijoj varijanti. Ovoga puta na redu su nešto drugačije i neobičnije šiške - one kovrdžave.

Ako ste među ženama koje imaju kovrdžavu kosu, vjerovatno ste do sada više puta čule kako kovrdžava kosa i šiške nikako ne idu zajedno, ali sada su čak i sa takvom frizurom postale vrlo poželjne.

Ono što je najbolje kod ovih šiški je to što se vrlo lako stilizuju. Svaka dama koja je barem jednom imala šiške sigurno jako dobro zna kako izgleda kada su šiške neposlušne. U tim trenucima nisu nam baš nikako drage, ali kovrdžave šiške imaju prednost koja se satoji u tome da uvijek odlično padaju, prenosi Espreso.

Ipak, obratite pažnju - kod šišanja šiški na kovrdžavoj kosi treba biti prilično oprezan. Poželjno ih je šišati na suvoj kosi kako ne bi ispale prekratke. Osim toga, gornji sloj treba da ostane malo duži da bi kovrdže zadržale svoju valovitost i živost.

Preporučujemo za Vas