Suknja koju ovog ljeta žele prave zaljubljenice u modu

"Obucite 'Naomi suknju' sa vašim omiljenim majicama i prošetajte divljom stranom", piše u reklami brenda Réalisation
6167 pregleda 0 komentar(a)
Naomi suknja, Foto: Realisationpar.com
Naomi suknja, Foto: Realisationpar.com

Ukoliko ove sezone želite da ostavite jak modni utisak, zaboravite na cvjetne dezene i neizostavne pruge, koje ćemo svakako viđati tokom čitavog ljeta, piše internet stranica Elle.

Print koji prednjači u autfitima poznatih svetski trendseterki, jeste leopard print i to na suknji određenog modela, koji potpisuje australijski brend Réalisation, poznat po jednostavnim trendi komadima pristupačnih cijena koje se redovno pojavljuju u stajling postovima praktično svih vodećih modnih influneserki. "Obucite 'Naomi suknju' sa vašim omiljenim majicama i prošetajte divljom stranom", piše u reklami brenda.

S obzirom da je u pitanju jedan od printova koji ostavlja najjači utisak, zbog čega se i strastveni modni poklonici rijetko usuđuju da ga ponesu, a da dobro ne razmisle sa kojim komadima će ga uklopiti, odvažnost i dobar osećaj za ukus presudni su za stajling kojim dominira model sa ovim upečatljivim dezenom.

Međutim, poznate trendseterke odlično kombinuju suknju sa leopard printom uz najrazličitije ljetnje stajlinge.

Ono što je takođe primamljivo, pored samog kroja - koji naglašava ženstvenu siluetu, lepršav je i idealne midi dužine - jeste činjenica da iako je u pitanju model vrlo efektnog izgleda, može da se kombinuje na najrazličitije načine i izgleda sjajno.

Bonus video: