PREDSTAVLJAMO 14 KANDIDATKINJA

FOTO Ovo su finalistkinje izbora za mis Crne Gore

One će se u subotu, 15. juna u Podgorici boriti za titulu najljepše
31740 pregleda 12 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 12.06.2019. 20:27h

Predstavljamo vam četrnaest finalistkinja koje će se u subotu, 15. juna u Podgorici boriti za titulu mis Crne Gore.

Jovana Jovanović (18), Kotor

Učenica je Gimnazije. Govori engleski i italijanski jezik. Posebnu ljubav njeguje prema umjetničkoj fotografiji. Voljela bi da upiše arhitekturu i postane uspješan arhitekta. Šest godina je pohađala likovnu sekciju i voli da crta. Za izbor za mis Crne Gore se prijavila jer želi da stekne jedno lijepo iskustvo i da postane zvanično najljepša Crnogorka.

Danijela Drobnjak (18), Bijelo Polje

Želi da upiše menadžment u civilnoj bezbjednosti. Želja joj je da se ostvari i kao glumica, jer je ljubav prema toj profesiji naslijedila od sestre Marijane Janković, koja je već poznata glumica i producentkinja u Danskoj. Na izbor se prijavila najviše zbog druženja.

Dijana Caušević (22), Danilovgrad

Studentkinja je treće godine Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici, odsjek za biologiju. Dobro govori ruski jezik. Njen hobi je istraživanje novih vrsta biljnog svijeta.

Natalija Labović (26), Berane

Rođena je i živi u Njemačkoj. Studirala je jezike i postala prevodilac (govori njemački, engleski, španski, turski, portugalski, ruski i italijanski), trenutno uči arapski jezik. Uzor joj je njena baka Draginja.

Ajla Fetahović (17), Bijelo Polje

Učenica srednje škole, koja želi da upiše Pravni fakultet, članica je Gradskog hora Bijelo Polje. Trenirala je košarku tri godine.

Nikolina Božović (18), Nikšić

Učenica Srednje ekonomske škole, koja planira da upiše Medicinski fakultet u Beogradu. Govori engleski i italijanski jezik. Bila je prvakinja u latino plesu u Crnoj Gori u 2014. godini, a na izbor se prijavila kako bi stekla novo iskustvo.

Lana Kostić (18), Danilovgrad

Završila je gimnaziju u Danilovgradu i planira da upiše Fakultet političkih nauka u Podgorici. U budućnosti bi željela da bude diplomata. Govori engleski jezik i uči italijanski.

Vladana Šćekić (20), Podgorica

Studira na Fakultetu za dizajn i multimediju, smjer modni dizajn na Univerzitetu UDG. Voli da crta, a pored crtanja se bavi sportom. Dobro govori engleski jezik.

Petra Radović (18), Kotor

Učenica Gimnazije, takođe je završila Muzičku školu “Vida Matjan” i svira klavir. Bavi se ritmičkom gimnastikom više od deset godina, u čemu je bila višestruka prvakinja Crne Gore i osvojila je više međunarodnih nagrada.

Ivana Vujačić (19), Podgorica

Pohađa Policijsku akademiju u Danilovgradu i želi da postane inspektorka. Govori engleski jezik, a voljela bi da nauči španski i turski. Želja joj je da posjeti Afriku, upozna ljude i djecu koja nemaju dobre uslove za život i pomogne koliko je u njenoj moći.

Nataša Gobović (18), Kotor

Završila je Srednju ekonomsku školu i želi da studira Ekonomiju na Univerzitetu UDG. Takođe je završila i osnovnu muzičku školu. Govori engleski i italijanski jezik. Bavila se plesom osam godina, a hobi joj je fotografisanje.

Andrijana Delibašić (18), Podgorica

Studentkinja je prve godine Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore. Tečno govori engleski i italijanski jezik, a uči španski. Ukoliko bi osvojila titulu, to bi doživjela kao obavezu da uloži sav svoj potencijal i bude ambasadorka koja će dostojno ponijeti ime Crne Gore u svijetu.

Ana Petrušić (17), Podgorica

Učenica Srednje ekonomske škole govori engleski i ruski jezik. Njen talenat je folklor, koji trenira 11 godina. Bavi se humanitarnim radom, volonterka je Crvenog krsta Crne Gore i pomaže azilantima i djeci sa posebnim potrebama.

Mirjana Muratović (19), Podgorica

Želja joj je da upiše komunikologiju i medije na Univerzitetu Donja Gorica. Govori dva strana jezika. Talentovana je za glumu i slikarstvo. Na izbor se prijavila, jer misli da je kompletna ličnost.

Preporučujemo za Vas