Podgoričanka među 20 najljepših: Lente i krune su ostvarenje dječjeg sna

Podgoričanka Lara Stešević se na izboru World Next Top Model u Libanu plasirala u top 20 najljepših djevojaka
13188 pregleda 9 komentar(a)
Lara Stešević, Foto: Privatna arhiva
Lara Stešević, Foto: Privatna arhiva

Podgoričanka Lara Stešević, koja je 2018. godine na zvaničnom izboru za mis Crne Gore izabrana za prvu pratilju, vratila se sa takmičenja u Libanu gdje se plasirala u top 20 najljepših djevojaka.

Ovoga puta 18-godišnjakinja je učestvovala na izboru za Miss World Next Top Model, koji se održavao od 9. do 30. juna, a u razgovoru za Vijesti, prenijela je svoje utiske, otkrila koliko je očekivala plasman u top 20, ali i koliko joj je iskustvo koje je stekla na ranijim takmičenjima pomoglo ovoga puta.

“Na takmičenju u Libanu učestvovalo je ukupno 65 djevojaka iz raznih zemalja svijeta”, počinje razgovor Stešević, a zatim otkriva kako je došlo do učešća i na ovom izboru.

“Pošto sam išla do sada na osam svjetskih takmičenja i osvojila veliki broj nagrada, dobila sam ponudu i za učešće na ovom izboru”, pojašnjava ona, dodajući da o organizaciji takmičenja u Libanu ima samo najljepše komentare, jer je sve bilo na veoma visokom nivou.

“Oduševljena sam koliko je narod u Bejrutu gostopriman, gdje smo se god pojavile bilo je opšte oduševljenje”, pohvalila se manekenka, a zatim istakla da joj priprema za ovo takmičenje nije teško pala.

Razlog je i to što ima veliko iskustvo u izborima u ljepoti, samim tim što joj nije prvo takmičenje.

“Što se tiče priprema za ovo takmičenje, nije mi ništa teško palo, jer poslije ovoliko takmičenja znam kompletan program koji sam apsolvirala”, smatra ona.

Iako je na izbor za mis Crne Gore 2018. godine osvojila lentu prve pratilje, na takmičenju Mis princeza Evrope iste godine u Turskoj proglašena za najljepšu, a nakon učešća na Queen of Brilliancy International na Tajvanu i svjetskom izboru za Mis turizma dobila brojne ponude za angažmane, Stešević ističe da nije očekivala nagradu i ovoga puta.

“Nagradu nisam očekivala, zato što je bio veliki broj učesnica i sve su bile prelijepe, iako je osjećaj dobijanja krune i lente prelijep. To su sva ostvarenja dječjih snova”, tvrdi ona.

Na pitanje da li je imala svog favorita na ovom takmičenju i sa kojom djevojkom se najviše sprijateljila, Stešević ističe da ne može da izdvoji samo jednu.

“Najviše sam se družila sa curama iz okruženja”, kratko odgovara manekenka, a potom otkriva i svoje buduće planove.

“Prioritet mi je da upišem fakultet, a što se tiče modelinga imam dosta ponuda u inostranstvu. Iskoristila bih priliku da se zahvalim svojoj agenciji ‘Fashion Studio Crnokrak’ na odličnoj saradnji”, poručila je ona.

Stešević je sa 16 godina prve korake na pisti napravila u crnogorskoj agenciji Nacional Style, a tokom svog angažmana u toj agenciji takođe je učestvovala na velikom broju izbora širom svijeta.

Bonus video: