VERSAĆE I CONCEPTS

Fantastične patike inspirisane čuvenom haljinom Dženifer Lopez

Italijanska modna kuća Versaće objavila je početak saradnje sa firmom Concepts - plod su patike inspirisane poznatom zelenom haljinom
4123 pregleda 0 komentar(a)
Dženifer Lopez, Foto: Instagram
Dženifer Lopez, Foto: Instagram

Prošlo je gotovo 20 godina otkako je Dženifer Lopez nosila svoju legendarnu Versaće haljinu na dodjeli nagrada Gremi, ali ona se još uvijek može pronaći na naslovnim stranama brojnih časopisa i listama nezaboravnih modnih kombinacija … Novost je da se dezen sa te haljine našao i na patikama. 

Italijanska modna kuća Versaće objavila je početak saradnje sa firmom Concepts - plod su patike inspirisane haljinom u čast 20. godišnjice njenog debija na crvenom tepihu i 50. rođendana Lopez. Zeleni dizajn patika ima čak i jezik u krem boji inspirisan dubokim dekolteom haljine, prenosi Elle.

U nedavnoj video objavi na YouTube kanalu, Lopez je otkrila kako se legendarna haljina zamalo nije dogodila. U danima koji su prethodili dodjeli nagrada Gremi, Lopez i njezina stilistkinja birale su između Versaće haljine i jedne druge, manje odvažne opcije. Njena stilistkinja je bila za drugu haljinu jer je zelena haljina već tri puta bila nošena na crvenom tepihu. “Uvijek ima toliko izbora. Ali tada smo birali između dvije haljine. Jedna je bila bijela haljina, a druga je bila Versaćer jungle-print haljina … Obukla sam zelenu haljinu”, otkrila je Dženifer Lopez. Nedavno je otkrila i da nakon Gremija 2000. godine, zelena postala njena srećna boja.

Patike koštaju oko hiljadu dolara.