Moderno među slavnima: Grudnjak umjesto košulje

3954 pregleda 1 komentar(a)
Emily Ratajkowski, Foto: Pinterest
Emily Ratajkowski, Foto: Pinterest
Ažurirano: 19.08.2019. 14:58h

Nije tajna da poznate ličnosti vole da pomjeraju granice kada je u pitanju moda, naročito kada je u pitanju donje rublje. Kao što ste vjerovatno već primijestili Gigi Hadid, Hailey Bieber i Kendall Jenner započele su trend nošenja gornjeg dijela veša na najelegantnije moguće načine. Neke odvažne poznate ličnosti izbjegle su kontroverzne korsete u korist drugog, smjelijeg predmeta: grudnjaka. Slavne ličnosti poput Kim Kardashian Vest, Belle Hadid i Emily Ratajkowski su među osobama koji nas trenutno inspirišu da prihvatimo najnoviji trend - grudnjak umjesto košulje. Bez obzira na to nose li grudnjak ispod ogromnog blejzera ili ispod providne majice,svakako pokazuju puno više kože.

Kim Kardashian Vest obukla je grudnjak ispod jakne i plavih helanki za noćni izlazak u Njujorku. Par 'golih' cipela upotpunio je odvažan izgled.

Emily Ratajkowski je obukla bijeli grudnjak, tanki blejzer i biciklistički šorc za The Wrap's Power Women Breakfast.

Kendall Jenner je nosila satenski crni grudnjak ispod razderane Metallica majice sa zavrnutim pantalonama i bijelim čizmama.

Rihanna je nosila tamnoplavi 'bralet' kao gornji dio odjeće ispod kaputa do poda, koji je uparila sa štampanim šeširom, kratkim bermudama i bijelim čizmama.

Bella Hadid je na izložbi Heron Preston Presentation Man Menswear S/S 18 predstavila kratku narandžastu traper jaknu preko crnog grudnjaka s prednjim kopčama.

Bonus video: