Priča o neprolaznoj ženskoj ljepoti: Lazar i Kristina Ilić otkrili dio novih kolekcija [VIDEO]

Lazar i Kristina predstaviće tri kolekcije, a kako je objašnjeno, sve su objedinjene pod imenom „Ilić Atelier“
9205 pregleda 2 komentar(a)
Iz promo videa
Iz promo videa
Ažurirano: 02.10.2019. 21:24h

Dizajnerski par Lazar i Kristina Ilić, večeras su u okviru konferencije za medije nagovijestili šta će ljubitelji mode moći da vide u okviru ovogodišnjeg, jesenjeg izdanja manifestacije Fashion Connection, 10. oktobra.

Kristina i Lazar Ilić
Kristina i Lazar Ilić

Ovoga puta, Lazar i Kristina predstaviće tri kolekcije, a kako je objašnjeno, sve su objedinjene pod imenom „Ilić Atelier“.

Prvu, koja izlazi iz radionice brenda Hunt, uz saradnju sa svojim bratom potpisuje Kristina, dok je za izgled druge bio zadužen Lazar, koji se ovoga puta oprobao i u kreiranju haljina za djevojčice.

„Ovo nije dječija kolekcija, već su u pitanju haljine za djevojčice koje su rađene po uzoru na one iz kolekcije za odrasle žene, ali prilagođena njihovim godinama. Korišćeni su isti materijali i preovladava ručni rad uz perlice, bisere i cirkone...“, nagovijestio je Lazar.

„Što se same kolekcije tiče, u pitanju je priča o neprolaznoj ženskoj ljepoti, o ljubavi, romantici koja je sastavni dio svakoga od nas, i koju na trenutke zaboravljamo, a kako je sastavni dio i mode tako je dio i bračne zajednice. Ovo je riznica ideja priče za mlade, odnosno haljinaza vjenčanja“, objasnila je Kristina Ilić dodajući da će ukupno predstaviti 50 modela.

Ona je istakla da kolekcija neće biti sačinjena samo u bijelim, već i drugim, pretežno pastelnim bojama, te da će se na pisti naći i nekoliko haljina u zlatnim i srebrnim nijansama.

Kristina i Lazar predstavili su u okviru promocije i kratki video materijal o kolekciji, ali nisu željeli da otkriju naziv kolekcije kao ni ime žene koja ih je ovoga puta inspirisala, jer taj detalj čuvaju za samu reviju koja će se održati u hotelu Hilton.

Bonus video: