Učesnice izbora Miss Globe posjetile Bar

Takmičenje u ljepoti organizuje se u Ulcinju od 14. do 22. oktobra
887 pregleda 0 komentar(a)
Takmičarke u Baru, Foto: Mojbar.net
Takmičarke u Baru, Foto: Mojbar.net

I ove godine Opština Bar bila je domaćin djevojkama koje se takmiče za titulu Miss Globe, izboru koji će se održati u Ulcinju.

“Turistička organizacija Bar je juče bila domaćin ‘Miss Globe 2019’, događaja koji se održava u Crnoj Gori u periodu od 14. do 22. oktobra. Tokom posjete učesnice ‘Miss Globe 2019’ koje su bile iz pedeset različitih zemalja svijeta su u pratnji vodiča posjetile Stari Bar, Staru maslinu na Mirovici kao i hram Svetog Jovana Vladimira. Tokom posjete Baru su ih pratili i predstavnici medija, što je važno sa aspekta promocije destinacije. Kao i uvjek podršku organizaciji posjete je pružio Kulturni centar Bar”, navodi se na sajtu Moj Bar. Finale “Miss Globe 2019” će se održati u Ulcinju, a tokom boravka osim Bara planirano je da posjete i druge crnogorske gradove među kojima su Budva, Cetinje, Tivat, Herceg Novi, Kotor i Podgorica.

Kako kažu, cilj im je da kandidatkinjama pokažu turistički potencijal Crne Gore. Inicijator i organizator ovog događaja je TO Ulcinja, ali su podršku pružile i druge turističke organizacije.

Prošle godine izbor za Miss Globe održao se u Tirani, ali su takmičarke u oviru priprema tada posjetile Ulcinj.

Predstavnica Crne Gore bila je Kotoranka Tijana Ćetković.

Bonus video: