Nove štikle Christiana Louboutina: Model za kojim će žene uzdisati

Riječ je o vrtoglavim potpeticama od prevrnute kože u crvenoj i crnoj boji
2925 pregleda 0 komentar(a)
Christian Louboutin sa modelima, Foto: Instagram
Christian Louboutin sa modelima, Foto: Instagram

Legendarni francuski dizajner cipela uspio je još jednom da oduševi pasionirane ljubiteljke mode. Zapravo, to kontinuirano radi već tri decenije. Njegove cipele postale su sinonim za moderan izgled svake žene od stila. Iako brend svake sezone izbaci kolekciju u kojoj se pored neizostavnih potpetica sa đonovima u crvenom tonu, nalazi i veliki broj novih modela sandala, baletanki, patika, čizama, kao i sjajnih ljetnjih papuča, s vremena na vrijeme ljubiteljke cipela oduševi vijest o nekoj od ekskluzivnih saradnjI. Ovo je takva vijest.

cipele
Ilustracija(Foto: Instagram)

Poznati šoping sajt Mytheresa u saradnji sa brendom Christian Louboutin, upravo je lansirao kolekciju koja sadrži osam modela cipela idealnih za prazničnu sezonu. Međutim, dva modela privukla su najviše pažnje, piše Elle. Riječ je o vrtoglavim potpeticama od prevrnute kože u crvenoj i crnoj boji, na kojima se posebno ističe vrlo efektan detalj: velika mašna koja se nalazi tačno iznad pete.

cipele
Ilustracija(Foto: Instagram)

Časopis Elle ocjenjuje da su ove cipele najljepše štikle za Novu godinu koje smo vidjeli do sada. One čak i izgledaju kao poklon. Drugo je pitanje imate li nekoga ko će vam pokloniti cipele od oko 800 eura.

cipele
Ilustracija(Foto: Instagram)

Bonus video: