NIKE AIR FORCE 1 SHADOW: NEW WAVE OF WOMEN’S FORCE 1S

Nove Nike Air Force 1 patike predstavljaju sve što ste željele u svojoj kolekciji

Inspiracija za dizajn novih Nike Air Force 1 Shadow ženskih patika, koje odlikuje dvostruko više detalja i slojeva, ovaj model u prvi plan stavlja detaljno osmišljene elemente koji na savršen način spajaju eleganciju i prekomjerenu naglašenost primjetnu na prvi pogled
4123 pregleda 1 komentar(a)
Buzz, Foto: DJORDJEZIVALJEVIC.COM
Buzz, Foto: DJORDJEZIVALJEVIC.COM

Vođeni činjenicom da se žene beskrajno razlikuju i da vole da izraze sebe kroz garderobu i patike koje nose, dizajneri brenda Nike kreirali su novu siluetu dobro poznate sneaker ikone – Nike Air Force 1. U pitanju je Nike Air Force 1 Shadow, model koji na najbolji način odražava želje svake žene kada govorimo o detaljima i dizajnu. Nike Air Force 1 Shadow predstavljaju nešto jedinstveno, a ipak dobro poznato i prepoznatljivo.  

buzz
buzz(Foto: DJORDJEZIVALJEVIC.COM)

Inspiracija za dizajn novih Nike Air Force 1 Shadow ženskih patika, koje odlikuje dvostruko više detalja i slojeva, ovaj model u prvi plan stavlja detaljno osmišljene elemente koji na savršen način spajaju eleganciju i prekomjerenu naglašenost primjetnu na prvi pogled.

Predstavnice nove Nike kampanje Katarina Radulović, Anastasija Bulajić i Vanesa Đurašaj, imale su priliku da prve probaju i testiraju Air Force Shadow model.  

buzz
buzz(Foto: DJORDJEZIVALJEVIC.COM)

Make up artist Vanesa Đurašaj, pripremila je za vas tutorial, inspirisan upadljivim bojama novog Nike modela.  

Nike Air Force 1 Shadow ženske patike možete pronaći u našim šopovima i online. Ne propustite priliku da među prvima ponesete New Wave of Women’s Force 1s.