Upoznajte princezu koja se odijeva bolje od Kejt Midlton

Redovna na danskim modnim revijama, Meri je aktivan pokrovitelj danske modne industrije
2629 pregleda 0 komentar(a)
Danska princeza Meri, Foto: Instagram
Danska princeza Meri, Foto: Instagram

Ako ste mislili da Kejt Midlton ima neprevaziđenu modnu garderobu, možda nijeste pratili izbor odeće druge kraljevske modne ikone: princeze Meri iz Danske. Ona je pretekla vojvotkinju od Kembridža kao najseksepilniju kraljevsku damu u anketi magazina Hello! 2015. godine. Od 30.000 čitalaca, ogromnih 30 procenata bilo je na strani Meri, piše popsugar.com. Princeza Meri već je proglašavana za jednu od najbolje obučenih žena i na listi magazina "Vanity fair".

odjeća
Ilustracija(Foto: Instagram)

Modni stručnjaci smatraju da je stil koji njeguje princeza Meri možda malo hrabriji od onog koji odlukuje Kejt Midlton. Hladan i pomalo rezervisan stil, koji je postao njeno prepoznatljivo modno obilježje, izdvaja je od ostalih članova kraljevskih porodica. Upravo ta klasika i smisao za detalje, jesu ono što je čini toliko omiljenom kod modnih kritičara.

odjeća
Ilustracija(Foto: Instagram)

Princeza Meriima zanimljivu životnu priču: upoznala je i zaljubila se u danskog princa Frederika u Sidneju, tokom Olimpijskih igara 2000. godine. Par je održavao vezu na daljinu, da bi se Meri 2002. godine preselila u Dansku, a vjerili su se naredne godine. Bračni zavjeti razmijenjeni su pred stotinama članova evropskih i azijskih kraljevskih porodica, u crkvi u centru Kopenhagena 2004. godine.

odjeća
Ilustracija(Foto: Instagram)

Redovna na danskim modnim revijama, Meri je aktivan pokrovitelj danske modne industrije. Njen modni stil je, bez sumnje, promovisao dansku modu širom svijeta, a kažu i da je imao veliki uticaj na dansku “uličnu” modu.

odjeća
ilustracija(Foto: Instagram)

Bonus video: