Ona je najuticajnija u modi ove godine: A koje su patike najtraženije?

Pretrage za odjećom kakvu je Markl nosila tokom kraljevske turneje po Južnoj Africi porasle su u septembru za 45 odsto
2591 pregleda 0 komentar(a)
Megan Markl, Foto: Instagram
Megan Markl, Foto: Instagram

Internet stranica "Lyst", analizirala je za svoj godišnji izvještaj preko 12.000 online prodavnica i šest miliona modnih proizvoda, kao i koliko su modni časopisi pisali o nekom od najvećih trendova i brendova.

Megan Markl, supruga britanskog princa Harija ponijela je titulu najutcajnije osobe u svijetu mode za 2019. godinu, ostavivši iza sebe ultrapopularnu modnu influenserku Kajli Džener. Prošle godine Megan je bila na trećem mjestu na ovoj popularnoj listi. Iznenađenje je da Kejt Midlton i Kim Kardašijan ove godine na ovoj listi nijesu uspjele da se plasiraju ni u prvih deset najuticajnijih osoba u svijetu mode.

Megan Markl
Megan Markl(Foto: Instagram)

U godišnjem izvještaju internet stranice "Lyst", koja analizira podatke prikupljene tokom prethodnih 365 dana, piše da je pretraga na internetu za odjevnim predmetima koje je vojvotkinja nosila porasla za čak 216 odsto. Pretrage za odjećom kakvu je Markl nosila tokom kraljevske turneje po Južnoj Africi porasle su u septembru za 45 procenata. Jedna od haljina se rasprodala za manje od 24 sata, što je praćeno porastom pretraga od 570 odsto.

Megan Markl
Megan Markl(Foto: Instagram)

Najznačajniji pokreti u modi ove godine bili su zaštita životne sredine i inkluzija - veliki broj brednova lansirao je kolekcije od održivih materijala, a pokušali su da rade i na poboljšanju uključenosti različitih društvenih grupa u modne tokove.

Patike "Alexander McQueen" su najtraženije ove godine - na stranici "Lyst".

patike
Najtraženije patike(Foto: Instagram)

Bonus video: