Nikoli Rajoviću titula prve brade Podgorice

"Nisam očekivao pobjedu. Više sam se prijavio zbog druženja", kazao je za "Vijesti" Rajović
19367 pregleda 9 komentar(a)
Rajeviću titula prve brade Podgorice, Foto: Zoran Đurić, Zoran Đurić
Rajeviću titula prve brade Podgorice, Foto: Zoran Đurić, Zoran Đurić
Ažurirano: 27.11.2019. 21:48h

Titulu prve brade Podgorice u okviru akcije Movembar, koju je Kuća mode i ljepote Zoran, organizovala danas u Hard Rock Caffeu, osvojio je Nikola Rajović, a po mišljenju ženskog žirija, koji su činile Marija Božović, Mirjana Maja Popović, Kristina Ilić, Tatjana Vuksanović, Tanja Đukić i Milena Đergović.

"Nisam očekivao pobjedu. Više sam se prijavio zbog druženja", kazao je za "Vijesti" Rajović, dodajući da mu posebno laska što je njegova brada odabrana za najbolju po mišljenju ženskog žirija.

On je proglašen za pobjednika i u kategoriji "kocka brada", dok su u drugim najbolji bili Vladimir Iličković (najduža brada i najduži brkovi), Dušan Tomić (špic brada), Davor Pejović (najbolji stajling) i Vuk Radman (čudna brada).

U sklopu događaja održano je i predavanja doktora Vladimira Brajovića, sa ciljem podizanja svijesti o karcinomu prostate, testisa i mentalnom zdravlju muškaraca.

Prije samog izbora prisutni su mogli da vide stručne barbere i frizere na djelu, jer je održan edukativni čas o šišanju, bradi i hair tattoo tehnici.

Galerija

Bonus video: