Podgorička modna manifestacija dobila dva priznanja

Pored crnogorske Nedjelje mode, priznanja su dodijeljena između ostalog i Emeriku Fransoa (najbolji internacionalni kreator), Batu Spasojeviću (najbolji umjetnički izraz u modnoj prezentaciji) i Srđanu Švelju (najbolji stilista)
1605 pregleda 0 komentar(a)
Srđa Lubarda prilikom preuzimanja nagrade, Foto: Anny Style Awards
Srđa Lubarda prilikom preuzimanja nagrade, Foto: Anny Style Awards

Modna manifestacija Montenegro Fashion Week, osvojila je u dva dana, dvije različite nagrade, a kako su pojasnili organizatori, priznanja su stigla od Anny Style organizacije i Serbia Fashion Weeka.

"Veoma nas raduje ova, kao i svaka druga nagrada, jer to je još jedno veliko priznanje za MNE Fashion Week koje je stiglo od Anny Style Fashion Awards organizacije iz Kragujevca, a koji su nas prepoznali kao najperspektivniji modni događaj u regionu", kazao je Srđa Lubarda, direktor Modne komore Crne Gore.

"To je modna emisija i modni događaj koji prati sva modna dešavanja na Balkana. Nedavno su se vratili iz Slovenije, boravili su na Nedjeljama mode u Novom Sadu, Beogradu, Zagrebu, kao i u Podgorici. Na osnovu svih tih sagledavanja su zaključili da smo mi najperspektivniji, što nas veoma raduje i daje nam podstrek za još bolji rad u budućnosti. Naravno to je nešto što znači i svima onima koji podržavaju Montenegro Fashion Week i koji su prepoznati kao društveno odgovorni", istakao je on za "Vijesti".

"Odmah nakon te, uslijedila je još jedna nagrada od Serbia Fashion Weeka koji je jedan od naših najznačajnijih partnera u razvoju modne scene na ovim prostorima. Tako da smo za dva dana dobili dvije nagrade", pohvalio se Srđa Lubarda, direktor Modne komore Crne Gore.

Pored Montenegro Fashion Weeka, koji je dobio nagradu za najperspektivniji modni događaj u regionu, priznanja su dodijeljena između ostalog i Emeriku Fransoa (najbolji internacionalni kreator), Batu Spasojeviću (najbolji umjetnički izraz u modnoj prezentaciji) i Srđanu Švelju (najbolji stilista).

Bonus video: