"City Moda" proslavila prvi rođendan

U prijatnom ambijentu ovog butika možete pronaći širok izbor odjeće, obuće i aksesoara po najpovoljnijim cijenama
7054 pregleda 0 komentar(a)
Detalj iz butika, Foto: City moda
Detalj iz butika, Foto: City moda
Ažurirano: 31.12.2019. 09:35h

Butik „City Moda“ u Ulici narodnih heroja u Nikšiću, proslavila je prvi rođendan. Tim povodom organizovana je rođendanska proslava propraćena sjajnom zabavom ali i velikim sniženjima koja su obradovala sve kupoholičare. Prijatelji, saradnici i svi ljubitelji mode nazdravili su uspješnoj poslovnoj godini.

„Kada smo prije godinu dna odlučili da proširimo našu prodajnu mrežu i baš ovdje u Nikšiću, u Ulici narodnih heroja otvorimo City Modu imali smo jasan cilj – da nam zadovoljni kupci budu na prvom mjestu. Večeras, godinu kasnije, kažemo da smo u tome uspjeli. Za kratko vrijeme nikšićka City Moda postala je prepoznatljivo mjesto u gradu, mjesto koje je sinonim za kvalitet i stil“, kazali su iz City Mode.

City moda
Butik City moda u Nikšiću(Foto: City moda)

U prijatnom ambijentu ovog butika možete pronaći širok izbor odjeće, obuće i aksesoara po najpovoljnijim cijenama. A da se jedinstvenost i kvalitet i te kako cijene pokazuje i činjenica da je City Moda za kratko vrijeme postala omiljeno mjesto za sjajan šoping.

"Zahvalni smo svima vama, kupcima ali i prijateljima, koji ste dio naše uspješne priče. Vam koji nas u ogromnoj konkurenciji prepoznajete kao broj jedan i uvijek nam se rado vraćate. Tako će, vjerujemo, biti i u godinama koje slijede jer mi u City Modi osluškujemo vaše potrebe i trudimo se da na najbolji mogući način opravdamo povjerenje koje nam poklanjate“, naveli su iz City Mode.

Rođendan je, osim sumiranja utisaka, bio odlična prilika da kupcima predstave i novu kolekciju SS20. Osim toga, upriličena je i mini modna revija a manekenke su nosile modele renomiranih brendova. Poseban razlog za slavlje imali su kupoholičari jer je City Moda povodom prvog rođendana obezbijedila popuste do čak 50 odsto.

City moda
Butik City moda u Nikšiću(Foto: City moda)

Pored modne priče gosti su uživali u posliženju ali i promociji pića kompanije NTC, dok je za sjajnu muziku bio zadužen di-džej.

Rođendanu nikšićke City Mode prisustvovale su i poznate influenserke i to: Tijana Osmanagić, Sandra Mitrović i Olga Mitrović poznatija kao Omitrova.