Haljina brenda Serene Vilijams: Fantastična i u XS i u XXL veličini

Boja i uzorak tkanine, kao i nabrani materijal u predjelu struka, vizuelno stanjuju figuru
3018 pregleda 0 komentar(a)
Imani Square Neck Icon, Foto: Instagram
Imani Square Neck Icon, Foto: Instagram

Serena Vilijams je izgradila karijeru igrajući vrhunski tenis i osvajajući najprestižnije nagrade u ovom sportu. Ali, u posljednje vrijeme veliku pažnju privlači i svojim modnim brendom koji je namijenjen svim ženama bez obzira na konfekcijski broj. Serena se posebno specijalizovala za fleksibilne odjevne komade koji odlično stoje i ženama koje nose XS i onima kojima treba XXL veličina.

haljina
Imani Square Neck Icon haljina Serene Vilijams(Foto: www.serenawilliams.com)

Haljina Imani Square Neck Icon napravljena je od debljeg, ali rastegljivog poliestera i elastina koji odgovaraju ženskim oblinama. Haljina ima dublji izrez četvrtastog oblika, naramenice, nabrani struk kao i prepoznatljivi logo S u crno-bijeloj boji. Boja i uzorak tkanine, kao i nabrani materijal u predjelu struka, vizuelno stanjuju figuru i čine da nalikuje obliku pješčanog sata, piše zadovoljna.hr.

haljina
Imani Square Neck Icon haljina Serene Vilijams(Foto: www.serenawilliams.com)

Šest Sereninih prijateljica obuklo je haljinu kako bi pokazale da izvrsno stoji baš svima, a priznale su da se zbog toga osjećaju samopouzdanije ii seksepilnije. Haljina Imani Square Neck Icon prodaje se po cijeni od 129 američkih dolara.

Bonus video: