PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON MEGZITA

Blistavi povratak: Megan bira plavo za posebne prilike

Megan Markl se u plavom pojavila i kada je prvi put u javnosti pokazala trudnički stomak
6211 pregleda 3 komentar(a)
Megan Markl i princ Hari, Foto: Instagram
Megan Markl i princ Hari, Foto: Instagram

Megan Markl i princ Hari su se juče prvi put pojavili u javnosti nakon Megzita. Na proslavu fonda koji pomaže ranjenim, povrijeđenim i bolesnim vojnicima  u Londonu, došli su u plavom i impresionirali, kako prisutne, tako i brojne medije koji o njihovom izgledu izvještavaju sa oduševljenjem. 

Megan Markl i princ Hari
Megan Markl i princ Hari(Foto: Instagram)

Bivši kraljevski par je bio modno usklađen - dok je on odabrao plavo odijelo u kombinaciji s plavom kravatom, Megan je oduševila obožavaoce u haljini s potpisom Viktorije Bekam, a na društvenim mrežama nazvali su je 'blistavom kraljicom' . Odabrala je pripijenu, jarko plavu haljinu dužine ispod koljena, čija je cijena oko 1.000 eura i uparila je s tamnoplavim Manolo Blahnik salonkama i Stella McCartney klač torbicom u istoj nijansi sa zlatnim detaljima.

Megan Markl
Megan Markl(Foto: Instagram)

Meganini obožavaoci na društvenim mrežama jednostavno su oduševljeni ovim izdanjem i odabirom šminke pa su je mnogi opisivali kao 'prekrasnu', 'predivnu', 'elegantnu'...Možda je pretjerano zaključiti da Megan Markl nosi plavo u posebnim prilikama, ali je činjenica da se za tu boju odlučila i kada je prvi put u javnosti pokazala trudnički stomak.

Megan Markl i princ Hari
Megan Markl i princ Hari(Foto: Instagram)

 U oktobru 2018. nakon što je zvanično potvrđeno da će na proljeće roditi svoje prvo dijete, Megan je na jednom događaju na Fidžiju zablistala punim sjajem u dugačkoj plavoj haljini sa plaštom.

Preporučujemo za Vas