Ana Vintur objavila fotografiju iz izolacije: Kriza će nas promijeniti

"Mislim da će, nakon ovog, biti nemoguće uzimati važne osobe i važne odnose zdravo za gotovo. Tu je i kreativnost, koju pandemija ne može ućutkati", napisala je Ana Vintur
4236 pregleda 0 komentar(a)
Ana Vintur, čuvena  modna urednica, Foto: Instagram
Ana Vintur, čuvena modna urednica, Foto: Instagram

Ana Vintur, najpopularnija modna urednica, ne objavljuje često na društvenim mrežama, ali je ovih dana objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojim ljubimcem, i naglasila da treba ostati pozitivan u trenutnoj situaciji: "Pozitiva je trenutno dragocjena stvar". Dodala je i hashtag #stayhome, odnosno pozvala sve da ostanu kod kuće.

O situaciji sa korona virusom Vintur je u časopisu Vog rekla da ovih dana osjeća nešto blizu potpunom užiivanju zbog onoga što se događa u modnoj industriji - pomenula je Raflfa Lorena koji je donirao 10 miliona dolara za borbu protiv koronavirusa, kao i cijelu LVMH grupaciju koja je u fabrikama za proizvodnju parfema počela da proizvodi sredstva za dezinfekciju. Tu su još i Donatela Versaće, Đorđo Armani, Guči svako od njih doprinio je donacijama u borbi protiv koronavirusa.

"Kad govorimo o pozitivi, mnogo sam razmišljala o budućnosti, ne samo o danu kad će ova kriza proći, nego i o tome kako će nas promijeniti. Trenutno ima toliko gubitaka i tuge, ali sam čula od mnogih bliskih osoba kako nas izolacija podsjeća na važnost ljudskog kontakta. Mislim da će, nakon ovog, biti nemoguće uzimati važne osobe i važne odnose zdravo za gotovo. Tu je i kreativnost, koju pandemija ne može ućutkati", napisala je Ana i dodala da svi treba da ostanu kod kuće, kao i da kroz cijelu situaciju možemo proći snagom zajedništva.

Bonus video: