Imaju milione, a dijele otkaze: Na red je stigla Viktorija Bekam

"Oprosti, alI ovo je gadno", poručio je modnoj dizajnerki britanski voditelj
8527 pregleda 0 komentar(a)
Viktorija i Dejvid Bekam, Foto: Instagram
Viktorija i Dejvid Bekam, Foto: Instagram

Širom svijeta svakodnevno ljudi ostaju bez posla, sve zbog epidemije koronavirusa. I među slavnim poslodavcima ima onih koji su podijelili niz otkaza. Nakon slavnog kuvara Gordona Remzija, među takvima se našla Viktorija Bekam, modna dizajnerka i supruga fudbalera Dejvida Bekama.

Britki britanski voditelj Pirs Morgan nikoga ne štedi, a tako ni Viktoriju Bekam. Rekao je da nju već godinama spašava slavni suprug Dejvid, dok ona gubi novac. Obrušio se na Viktoriju nakon što je ona zbog pandemije koronavirusa otpustila 30 zaposlenih iz svog modnog carstva. Morgan je Viktoriji poručio da razmisli još jednom o toj odluci i razmotri vladin plan za spašavanje preduzetnika, prenosi gloria.hr.

Viktorijin potez nije osudio samo voditelj, već i javnost, naime, njezina imovina procjenjuje se na 450 miliona dolara. "Oprosti, ali ovo je gadno. Ako ti je toliko stalo, zašto onda ne uzmeš novac poreskih obveznika koji ti očajnički treba?", pitao je Morgan. Godinu za godinom, dodao je, Viktorijin posao spašava njen suprug. Dodatno je narod bijesan jer je u cijeloj situaciji izdvojila skoro preko 130 hiljada eura za rođendansku zabavu svog prvog sina Bruklina.

Bonus video: