U šljokicama i perju: Severina proslavila rođendan uz tamburaše

Pjevačica se posebno potrudila i dotjerala zbog rođendana. Na sebi je imala haljinu brenda 16Arlington ukrašenu šljokicama i perjem
5341 pregleda 1 komentar(a)
Severina, Foto: Instagram/severina
Severina, Foto: Instagram/severina

Uprkos mjerama izolacije, Severina će proslavu 48. rođendana pamtiti po pravom spektaklu. "Hvala na svoj ljubavi koju ste mi danas slali. Hvala mojim prijateljima za zoom zabavu, za tortu, za pjesmu pod mojim prozorom... Fanovima na video čestitkama, kolegama i svim drugim dragim ljudima... Puno mislim na vas. Volim vas sve", napisala je pjevačica u objavi na Instagramu.

Podijelila je snimak i svojim pratiteljima otkrila o kakvoj proslavi je riječ.

Ispod prozora njenog penthausa na zagrebačkom Kozjaku iznenadili su je tamburaši koji su joj zapjevali "Sretan ti rođendan" od Fantoma, a potom im se Seve pridružila pa su uglas otpevali "Lipa si lipa" od Gorana Karana i pesmu Miše Kovača "Dalmacija u mom oku".

Pjevačica se posebno potrudila i dotjerala zbog rođendana. Na sebi je imala haljinu brenda 16Arlington ukrašenu šljokicama i perjem tako da je uz nju potreban samo jedan modni dodatak - par dobrih cipela. Ovu haljinu je moguće kupiti na mnogima omiljenoj onlajn šoping destinaciji, Net-A-Porter, gdje za nju treba izdvojiti blizu 1.000 eura.

Bonus video: