Puf rukavi su trendu i ove modne sezone: Provjerite zašto

Njihovo širenje na modnoj sceni počelo je prošle godine, ali, po svemu sudeći, ovaj trend će se nastaviti i ove sezone
3519 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Ovaj oblik rukava bio u ekspanziji na samom početku prošlog vijeka. Predstavljao je izraz moći, a mogao se vidjeti u različitim oblicima u svojoj punoj veličini i sjaju. Pažljivo izrađeni, od delikatnih materijala uvek su stavljali akcenat na ljepotu ženske figure i njenu otmenost.

odjeća
Ilustracija(Foto: Pinterest)

Danas je slika malo drugačija. Brzo mijenjanje trendova i razvoj modne industrije dovode do toga da se različiti stilski elementi iz jednog perioda unesu u sadašnji trend kroz različite interpretacije. Tako se i samo značenje odjevnog predmeta značajno mijenja. Ono što je i dalje ostalo isto, je to da puf rukavi naglašavaju ženstvenost.

odjeća
Ilustracija(Foto: Pinterest)

Njihovo širenje na modnoj sceni počelo je prošle godine, ali, po svemu sudeći, ovaj trend će se nastaviti i ove sezone i dalje zauzimajući visoko mjesto na modnoj listi. Naglašeni rukavi sada obuhvataju gotovo sve odjevne predmete, tako da će biti lako da sebi odaberete modni pravac. Košulje i topovi sa puf rukavima su nešto što sada možete nositi uz omiljeni džins i izgledati atraktivno. Sa druge strane, ove odjevne komade možete upotrijebiti i za odlazak na posao i na taj način osvježiti vaš outfit, piše Cosmopolitan.

odjeća
Ilustracija(Foto: Pinterest)

Haljine sa puf rukavima su najzastupljenije. Od onih pamučnih koje možete nositi svakodnevno uz ravnu obuću, kao što su papuče ili patike, do elegantnih, večernjih kratkih haljina koje uz visoke potpetice izgledaju zanosno.

odjeća
Ilustracija(Foto: Pinterest)

Bonus video: