LC Waikiki otvara svoju novu prodavnicu u Radanovićima!

Pored kolekcija za žene i muškarce, biće dostupna odjeća za bebe, djecu i tinejdžere, kao i posebne kolekcije za kuću i sport

48966 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

Vodeći turski modni brend, LC Waikiki, u ponedjeljak, 10. avgusta, u 10:00 sati konačno otvara svoju novu prodavnicu u trgovačkom centru HDL u Radanovićima. Nakon velikog uspjeha prodavnica u Podgorici i Herceg Novom, koji su za kratko vrijeme postali omiljena šoping destinacija za sve uzraste, LC Waikiki nastavlja sa svojim planovima za širenje širom Crne Gore. Od dana otvaranja pa do srijede 12. augusta, LC Waikiki nagrađuje kupce u svojoj novoj prodavnici sa posebnom akcijom: na tri kupljena artikla, četvrti je gratis!

foto: Promo sadržaj

Pored kolekcija za žene i muškarce, biće dostupna odjeća za bebe, djecu i tinejdžere, kao i posebne kolekcije za kuću i sport.

foto: Promo sadržaj

LC Waikiki je jedan od vodećih globalnih modnih brendova, sa gotovo 1.000 prodavnica u preko 50 zemalja širom svijeta. Filozofija kompanije je da svako zaslužuje da se dobro obuče, te u tom duhu LC Waikiki nudi moderne kolekcije po prihvatljivim cijenama.

U svakom trenutku u LC Waikiki prodavnici možete pronaći više od 40.000 različitih artikala u svim bojama i veličinama za sve članove porodice – od beba, preko tinejdžera pa sve do žena i muškaraca. Osim širokog izbora, LC Waikiki je poznat po najboljem odnosu cijene i kvaliteta na tržištu, kao i popustima i posebnim ponudama tokom cijele godine.

Svako zaslužuje da se dobro obuče! - LC Waikiki