Melanija Tramp i Džil Bajden: Ovako su izgledale tokom debate

Iako su dame odabrale različite stilove, jedna stvar ih je ipak povezivala: zaštitne maske za lice

6119 pregleda 2 komentar(a)
Džil Bajden i Melanija Tramp, Foto: Instagram
Džil Bajden i Melanija Tramp, Foto: Instagram

Gotovo svi mediji u svijetu ocijenili su prvu debatu kandidata za predsjednika SAD-a, Donalda Trampa i Džoa Bajdena, skandaloznom. U isto vrijeme trajao je "modni dvoboj" njihovih supruga, Melanije Tramp i Džil Bajden, a na vama je da procijenite koja od njih je bila ljepše i primjerenije obučena.

Melanija Tramp se odlučila za prugasto odijelo Dolce&Gabbana, a Džil Bajden je obukla tamno zelenu svilenu haljinu s resicama

foto: Instagram

I Melanija Tramp i Džil Bajden bile su vrlo elegantne i dok se 50-godišnja Melania odlučila za prugasto odijelo marke Dolce&Gabbana od 3.340 dolara, 69-godišnja Jill 'reciklirala' je zelenu svilenu haljinu s resicama koju je već nosila u oktobru 2017. godine na jednom događaju u New Yorku.

foto: Instagram

Iako su dame odabrale različite stilove, jedna stvar ih je ipak povezivala: zaštitne maske za lice.

Prva dama je odabrala jednokratnu bijelu masku koja joj se slagala uz košulju, a Džil tamno zelenu platnenu masku brenda Athleta, gotovo iste nijanse kao i haljina.Melania se na tamno odijelo s bijelim prugama očito odlučila prateći stil svoga supruga koji je obukao tamno plavo odijelo i prugastu kravatu, a izgled je upotpunila vrtoglavo visokim štiklama Christian Louboutin od 695 dolara koje su ovih godina postale njezin zaštitni znak. Što se nakita tiče, Melanija je nosila samo jedan prsten, a iako je pola lica prekrila maskom, oči je istakla jakom šminkom.

foto: Instagram

Ni Jill Biden nije pretjerala s nakitom i tamno zelenu svilenu haljinu upotpunila s tek nekoliko zlatnih narukvica i zlatnom ogrlicom, a na nogama je imala štikle Valentina Rockstuda od 995 dolara.

foto: Instagram

Bonus video: