Džemperi su u jesen neophodni: Ove godine i veoma moderni

Eksperimentišite sa donjim djelovima i različitim kaputima i jaknama

4198 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Džemperi su ove godine jedan od najozbiljnijih modnih hitova. U raznim oblicima nose se na najrazličitije načine. Uz odgovarajuću obuću, on može postati vaš najefektniji odjevni komad.

Svakako da nema ničeg lošeg u klasičnom uparivanju džempera sa džinsom i dubokim čizmama, ali uz odgovarajući aksesoar, moći ćete da ga nosite u svim prilikama. Eksperimentišite sa donjim djelovima i različitim kaputima i jaknama, a ukoliko vam nedostaju ideje za to kako možete nositi džemper ove jeseni, inspiraciju pronađite kod modnih blogera, a neke od modela pronašao je portal Lepota i zdravlje..

Džemper je za mnoge sinonim za prikrivanje nesavršenosti na telu, ali to ne mora da bude. Odaberite kraći model koji prati figuru i ponosno pokažite svoje trbušnjake.

Ako džemper navučete preko uske, kratke haljine, izgledaćete seksi.

Predimenzionirani džemper na kopčanje obucite preko nekog topa ili majice na bretele. Ova kombinacija je savršena za prelazno vrijeme i isplati se uložiti u nekoliko omiljenih boja koje ćete kombinovati sa ostalim stvarima iz ormara.

Tanji džemper odlično će se uklopiti i sa dugom suknjom. Poigrajte se bojama i napravite neku ekscentričnu kombinaciju.

Bez obzira na to da li ste krenuli u kancelariju ili na kafu sa drugaricom, umjesto sa farmerkama i helankama, džemper uparite sa pantalonama. Isprobajte kako izgledaju kada ih nosite uz kapri pantalone i baletanke.

Obucite džemper preko košulje, raskopčajte okovratnik i uvJerite se da su rukavi košulje dovoljno dugi da vire ispod džempera.

Džemper koji otkriva ramena je veoma ženstven i ide uz sve – farmerke, suknje ili helanke.

Bonus video: