U ovom trenutku: Najpopularnije farmerice sezone

Riječ je o modelu farmerki iz kolekcije brenda Levis

6707 pregleda 0 komentar(a)
Hailey Bieber, Foto: Instagram
Hailey Bieber, Foto: Instagram

Ove jeseni, zbog koronavirusa, nema puno prostora za stilske igrice jer veliki broj žena radi od kuće ili se trude da što manje vremena provedu napolju. Ipak, farmerica se niko ne odriče. Pa makar ih nosili po stanu, kući ili do prodavnice i nazad. Ako je suditi po trendovima koji dolaze iz svijeta društvenih mreža, jedan model farmerica izuzetno je popularan kod onih djevojaka koje vole kombinaciju udobnosti, praktičnosti i jednostavnosti, uz nezaobilazan osjećaj trenda.

foto: Instagram

Riječ je o modelu farmerki iz kolekcije brenda Levis, najpoznatijem svjetskom proizvođaču teksasa čiji je model 501 jedan od najprodavanijih u istoriji proizvodnje farmerica.

Hailey Bieber
Hailey Bieberfoto: Instagram

Ovaj je model izvedenica tog modela, s višim strukom i nešto širim nogavicama, dolaze s izbijeljenim detaljima i otprilike koštaju oko 70 eura. Lako se kombinuju uz sportske, ali i nešto svečanije stvari.

foto: Instagram

Ovaj model je osvojio i model Hailey Bieber, koja ga rado nosi uz omiljene patike glomaznijeg đona i kratke topiće, uz nezaobilaznu kožnu jaknu. Slični modeli, sa nešto širim nogavicama polako ali uspješno istiskuju 'skinny' modele.

Bonus video: