Melanija Tramp: Kad klasika zablista

Iako dezen 'riblja kost' da može doprinijeti staromodnom izgledu, očigledno je prva dama SAD izbjegla tu zamku

9592 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram
Ilustracija, Foto: Instagram

Prva dama Amerike još jednom je pobrala simpatije javnosti zbog pažljivo odabrane djevne kombinacije.

Nakon što je u Bijeloj kući organizovala tradicionalno darivanje mališanima za Noć vještica, 51-godišnja Melanija Tramp uputila se na svečani događaj koji je priredila Ejmi Konet Beret, koju je je američki senat proglasio sudijom Vrhovnog suda.

Kao što je mnogo puta do sada pokazala, Melanija Tramp apsolutno ništa ne prepušta slučaju, a tako je bilo i ovog puta.

foto: Instagram

Nakon što je proteklog vikenda zablistala u modelu kaputa boje terakote italijanske modne kuće Prada, za ovu priliku odabrala je komplet s dezenom riblje kosti. Iako ovaj dezen nosi opasnost da može doprinijeti staromodnom izgledu, očigledno je prva dama SAD izbjegla tu zamku.

#melaniatrump in #dolcegabbana ❤️❤️❤️

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on

Kratkim blejzerom s naglašenim ramenima uz usku suknju visokog struka Melanija je uspjela savršeno da istakne svoju besprijekornu figuru i još jednom dokaže da je jedna od dama sa najistančanijim ukusom na svjetskoj pozornici.

Komplet je djelo je proslavljenog italijanskog dvojca Dolče i Gabana poznatog po kreiranju savršenih modnih komada koji posebno laskaju ženskoj figuri.

Svakim svojim pojavljivanjem u javnosti Melanija izaziva ogromnu pažnju. Ukoliko imate problema pri odabiru ‘outfita‘ za određenu priliku, Melanija uvijek može da vam posluži kao inspiracija.

Bonus video: