Crna rolka: Efektna i praktična za zimske dane

Crna rolka će i u ležernim i u poslovnim kombinacijama savršeno ići uz gotovo svaki komad iz zimskog ormara

7745 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

U nekoj od brojnih varijanti, u kojima se spajaju različiti krojevi i decentni detalji ili naglašene teksture, crna rolka može biti odgovor na svaku modnu dilemu od početka jeseni do prvih proljećnih dana. U toploj vuni ili finom kašmiru, crna rolka u svaki zimski ormar unosi svestranost koja stvara bezbroj mogućnosti za različite kombinacije.

foto: Pinterest

Elegantan klasik jesenje i zimske sezone s dozom suptilnog seksepila ponovno se vraća u naše ormare. Od 'oversized' siluete i voluminoznog okovratnika do užih modela i okovratnika koji prati liniju vrata i ističe njegovu eleganciju, rolka u crnoj boji jedan je od omiljenih komada u kojem ćemo poželjeti da provedemo zimu, piše journal.hr.

foto: Pinterest

Crna rolka u svakoj garderobi može odigrati brojne uloge. Osim kao savršena podloga za omiljene haljine, kombinezone ili topove bez rukava, crna rolka se ističe kao izbor uz koji vam ne treba mnogo da bi izgledali sređeno. Crna rolka će i u ležernim i u poslovnim kombinacijama savršeno ići uz gotovo svaki komad iz zimskog ormara.

foto: Pinterest

Rolka u crnoj boji sigurno je najsvestraniji izbor koji unosi element elegancije i topline u svaku kombinaciju. Za ležerne kombinacije prvi izbor biće 'oversized' modeli koji su i ove zime modni favoriti.

Bonus video: