Važi za veoma dobro odjevenu: 'Ukradite' stil Dženifer Aniston

Ako ste spremni da vam ova elegantna holivudska zvijezda posluži kao nadahnuće, pogledajte neke od odlika njenog stila

27695 pregleda 2 komentar(a)
Dženifer Aniston, glumica, Foto: Instagram
Dženifer Aniston, glumica, Foto: Instagram

Glumica Dženifer Aniston važi za jednu od najbolje odjevenih žena u Holivudu i nije teško razumjeti zašto. Od serije Prijatelji do mnogih drugih filmova, pružila je nadahnute kombinacije kojima su se mnoge žene divile. Ako ste spremni da vam ova elegantna holivudska zvijezda posluži kao nadahnuće, pogledajte neke od odlika njenog stila, koje je odabrala modna internet stranica thetrendspotter.net .

Male crne haljine

odjeća
foto: Pinterest

Svaka žena zna da je mala crna haljina neizostavni komad bilo kog ormara. Izaberite odgovarajući blejzer i lijepe čarape, recimo sa tačkicama. To je svestrana i vanvremenska opcija za bilo koji događaj.

Odijela sa lepršavim pantalonama

odjeća
foto: Pinterest

Kada dođe vrijeme da izgledate profesionalno, napravite korak dalje u odijelu sa lepršavim pantalonama. Dženiifer Aniston daje visoki modni prioritet ovom klasičnom ansamblu ne noseći košulju ispod sakoa ili dodajući prsluk. Donji dio pantalona izdužuje noge i dodaje dašak sofisticiranosti. Odaberite hrabru boju poput rubin crvene ili se držite jednostavnih crnih i ugljenih nijansi - držite kosu u labavim talasima radi opuštene estetike ili dodajte neurednu punđu za opušteniji izgled.

3. Siva monohromatska odjeća

odjeća
foto: Pinterest

Siva je univerzalno laskava nijansa, pa zašto se zaustaviti na jednom dijelu odjeće u ovoj boji? Monohromatska odjeća je dobar izbor za žene svih starosnih grupa, kao što Dženifer pokazuje tokom svoje karijere. Postoji mnoštvo kombinacija u kojima možete odlično izgledati u raznim prilikama. Potražite savršenu nijansu za svoj ton kože, razmotrite srednje sivu ili nešto tamnije - ovo je prilika da izgledate šik i sofisticirano.

4. Jednostavne haljine

odjeća
foto: Pinterest

Haljine ravnog kroja izvrsna su opcija za one koji vole minimalistički izgled. Bez šava u struku, ali skrojene po mjeri vašeg tijela, mogu donijeti laskav stil koji će mnogima oslično pristajati. Možete odabrati nešto što će prikazati vaše poprsje ili usmjeriti pažnju na ramena i ruke.

5. Svjetlucave haljine

odjeća
foto: Pinterest

Dodajte dašak blistavosti uz jednu od ovih haljina. Uz sjajne šljokice i duboki dekolte, ovo možete obući za 'fensi' događaj ili čak samo za svoj ili rođendan bliske osobe. Raspustite kosu ne dodajite previše nakita - neka vaša haljina odradi posao. Da biste dovršili izgled, uparite haljinu sa sandalama sa kaiševima i bićete spremni da impresionirate.

6. Rolke

odjeća
foto: Pinterest

Skromne rolke prirodna su i bezvremenska opcija za hladan dan. Kada temperatura padne, odlučite se za krupno pletivo koje će vas zagrijati, kad je toplije na raspolaganju su vam majice koje nemaju rikacve, ali imaju rol kragnu. One uvijek ostavljaju poseban utisak.

7. Džemper haljine

odjeća
foto: Pinterest

Kao savršena opcija odjeće tokom cijele godine, džemper je omiljen kod ove glumice. Pokažite noge ne noseći dodatnu odjeću ili se odlučite za crne helanke i čizme do koljena. Izaberite dužinu malo iznad koljena.

Bonus video: