Adriana Lima uz suze rekla zbogom brendu Victoria's secret

Adriana Lima oprostila se od anđeoskih krila otkrivši da planira da se posveti pravima žena
494 pregleda 1 komentar(a)
Adriana Lima, Foto: Reuters
Adriana Lima, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.11.2018. 11:29h

Kao i svake godine revija Victoria's secret privukla je pažnju mnogih, ali i ostala zapamćena po suzama Adriane Lime poznate manekenke koja se nakon 20 godina, i 19 odrađenih revija odlučila povući iz bajkovitog svijeta anđela.

Na svom instagram profilu objavila je video u kojem je sažela dvadeset godina rada i zahvalila se ovom brendu koji je proslavio.

"Draga Viktorija, hvala što si mi pokazala svijet, podijelila sa mnom svoje tajne, i najvažnije od svega nisi mi poklonila samo svoja krila, već si me naučila letjeti."

Publika je nagradila velikim aplauzom, a onda su nastupile i suze lijepe manekenke što je ovaj odlazak tridesetsedmogodišnje Brazilke učinio još emotivnijim.

Planira da nastavi sa radom, jer je i dalje mnogo tražena u svijetu mode. Pored toga, želi se posvetiti pravima žena, što će je uključiti u mnoge humanitarne projekte, gdje će ženama širom svijeta pokazati svoju neizmjernu podršku.

Osim ovog dirljvog odlaska, reviju je još zanimljivijom učinio prvi nastup Vini Harlou, koja je u istoriju ušla kao prva manekenka sa depigmentacijom kože.

Sinoć su pistom prošetale sestre Hadid, Kendal Džener, i najatraktivnija među njima Elza Hosk, Šveđanka koja je ove godine imala tu čast da prošeta u brushalteru, pažljivo izrađenim od Svarovski kristala, čija vrijednost iznosi milion dolara!

Revija će biti emitovana na američkom kanalu ABC-u, 2. decembra kada ćemo moći da zavirimo u ovaj raskošni svijet anđela.

forever muses -

A post shared by LVI - LA VIE INTIMATES - (@lavieintimates) on