Megan Markl bilsta u trudnoći: Cvjetna haljina i Dajanin nakit

U svom govoru fokusirala se na važnost rodne ravnopravnosti i važnost obezbjeđivanja jednakog globalnog pristupa vakcinama protiv Covid-a 19

5852 pregleda 4 komentar(a)
Megan Markl, Foto: Instagram
Megan Markl, Foto: Instagram

Megan Markl snimila je video-poruku u vezi sa koncertom Vax Live Global Citizen u Los Anđelesu, kojem zbog trudnoće nije mogla da prisustvuje. U svom govoru fokusirala se na važnost rodne ravnopravnosti i važnost obezbjeđivanja jednakog globalnog pristupa vakcinama protiv Covid-a 19.

Za ovu priliku je obukla crvenu maksi-haljinu sa cvjetnim dezenom i potpisom Caroline Herrera. Haljina od 1.690 dolara je iz dizajnerske kolekcije Resort 2021.

Megan Markl
foto: Instagram

Megan je nosila, očigledno pažljivo odabran nakit - zlatnu ogrlicu koja prikazuje simbol za „žensko“ u kombinaciji sa podignutom pesnicom. Lančić brenda Awe Inspired slavi žensku snagu. Ovaj izbor ogrlice je značajan budući da je u svom govoru Megan objasnila svoja razmišljanja o budućnosti sopstvene ćerke i mnogih mladih žena širom svijeta.

Megan Markl
foto: Instagram

Nosila je i sat Cartier Tank princeze Dajane, omiljeni modni dodatak majke princa Harrija. Megan je već bila ljubitelj satova prije nego što je upoznala vojvodu, ali sada je očigledno da nosi stvari vezane za princezu Dijanu kada govori o važnim temama.

Bonus video: