Krivošić najbolji u kategoriji fantasy hairstyle

Održano otovoreno OMC Evropsko prvenstvo frizera onlajn

3481 pregleda 111 reakcija 0 komentar(a)
Krivošić, Foto: Privatna arhiva
Krivošić, Foto: Privatna arhiva

Bjelopoljac Eldin Krivošić pobjednik je u kategoriji fantasy hairstyle na OMC Evropskom otvorenom prvenstvu frizera koje je održano onlajn. Na takmičenju učestvuju najbolji frizeri iz Evrope, a uslovi takmičenja su bili veoma zahtjevni.

Ovo nije prvi put da Krivošić osvaja zapažene rezultate, jer prvo mjesto je osvojio i na svjetskom takmičenju frizera u Parizu prije nekoliko godina.

Krivošić se zahvaljuje Željku Đukiću na fotografijama, kao i svojoj sestri Majdi, koja je mejkapom upotpunila njegovu savršenu kreaciju. Zahvaljuje se i Zorani Vukčević, koja je takođe takmičar i članica frizerske reprezentacije, na nesebičnom ustupanju svoje lutke. Takođe, veliku zahvalnost duguje i svojoj porodici, prijateljima i sugrađanima, ali i kolegi Zoranu Vukčeviću i Savezu frizera Crne Gore.

Osim Crne Gore na takmičenju su učestvovale i zemlje iz regiona, a veliki uspjeh imali su i takmičari iz Srbije sa osvojene dvije srebrene medalje. Pored Krivošića, Savez frizera je imao još jednog muškog takmičara - Darka Kneževića.

Na takmičenju je ispred Crne Gore sudija u ženskom žiriju bila Jelena Vukčević, u muškom žiriju Dragan Marović, dok je jedan od direktora takmičenja ispred Svjetske asocijacije bio Zoran Vukčević.

“Na sljedećem svjetskom takmičenju - OMC WORLD CUP 2021 onlajn, koje će se održati u desetom mjesecu, imaćemo četiri ili pet takmičara, te se nadamo da će se osim Eldina još neko okititi prestižnom medaljom”, poručuju iz Saveza.

Bonus video: