Natašina ljubav za sva vremena

Jedna od najpopularnijih i najstilizovanijih dama muzičke scene, Nataša Bekvalac, našla je novu ljubav i to na prvi pogled!

31378 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Opposite
Foto: Opposite

U pitanju je neko veoma moćan i trendy ali i pristupačan.

Ljubav za sva vremena je započeta sa najvećim regionalnim fashion brendom obuće i torbi OPPOSITE.

Ako mislite da tako neko ne postoji onda pogledajte slike koje govore više od riječi.

PR
foto: Opposite

Između Nataše Bekvalac i brenda OPPOSITE stvorila se ljubav i to „Ljubav za sva vremena“ po kojoj je i nazvana kolekcija za proljeće i ljeto 2021. a koja donosi sve svjetske trendove uz odličan kvalitet i po izuzetno povoljnim cijenama. OPPOSITE je poznat i po svojim fenomenalnim akcijama kojima se ne može odoljeti a kompletan asortiman možete pogledati na www.opposite-fashion.me

Povodom lansiranja web shop-a OPPOSITE daruje BESPLATNU DOSTAVU do kraja juna na cijeloj teritoriji Crne Gore a spremio je i fantastičnu akciju 30% popusta na sve iz ponude. Posebno su odlučili da obraduju ljubitelje patika koje su trenutno u ponudi u pola cijene a neki modeli su dostupni već od 9,99€

Nova kolekcija OPPOSITE obuće i torbi donosi atraktivne modele koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim. U kolekciji se izdvajaju sandale od 6,99€ , baletanke od 7,99€ , papuče od 12,59€, mokasine od 17,49€ , espadrile od 19,59€ koje ćete ove sezone obožavati. Izbor torbi modernog dizajna će vas staviti u trilemu koju da izaberete, a cijena će vam olakšati odluku da kupite svaku koja vam se dopada.

PR
foto: Opposite

OPPOSITE patike jedan su od traženijih proizvoda ove sezone, posebno u bijeloj boji jer se sjajno kombiniju uz casual ili sportske kombinacije. Ovako ih je Nataša uklopila u svoj outfit, u svom prepoznatljivom stilu.

PR
foto: Opposite

Nataša je u cijelu OPPOSITE kolekciju unijela posebnu energiju i sjaj, i već raznobojnim modelima obuće i torbi, svojim stilom učinila je još koloritnijim.

Posjetite www.opposite-fashion.me i priuštite sebi modernu OPPOSITE obuću i torbe po povoljnim cijenama. A da biste uvijek bili u toku sa najnovijim modnim aktuelnostima, zapratite OPPOSITE društvene mreže https://www.instagram.com/opposite.mne/ & Opposite Montenegro - Почетна страница | Фејсбук (facebook.com)