Radost za porodični budžet

Od sada u cijeloj Crnoj Gori na www.opposite-fashion.me

51509 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Opposite
Foto: Opposite

Jedan od najpopularnijih fashion brendova obuće i torbi OPPOSITE je odlučio da sve potrošače nagradi Velikom porodičnom akcijom.

Već ste svi navikli da OPPOSITE donosi najnovije svijetske trendove po nevjerovatno povoljnim cijenama.

U velikom broju OPPOSITE akcija i kampanja posebno mjesto zauzima Velika porodična akcija koja u značajnoj mjeri štedi vaš kućni budžet.

Kupovinom dva artikla iz nove kolekcije ostvarujete 30% na prvi i fenomenalnih 50% popusta na drugi artikal sa nižom cijenom a akcija traje do 10.juna 2021 u svim OPPOSITE maloprodajama koje možete pronaći u Crnoj Gori u Podgorici, Nikšiću, Budvi, Bijelom Polju ili Kolašinu i uvjeriti se u fantastičan izbor najaktuelnijih modnih trendova ove sezone.

A za sve posjetioce najboljeg online shop-a u Crnoj Gori https://opposite-fashion.me/, samo danas i sjutra OPPOSITE nagrađuje sa 40% popusta na kompletan asortiman i to uz besplatnu dostavu i za samo jedan dan, porudžbina vašeg najomiljenijeg fashion Brenda OPPOSITE, dolazi na željenu adresu.

Mi smo za vas posebno izdvojili veliki izbor trendy mokasina u svim ljetnjim bojama koje su sada dostupne već od 17.49€. Preudobne platnene patike su must have ove sezone i na trenutnoj akciji su dostupne već od 10,49€. Fashion sandale će vam donijeti siguran trendy look a nevjerovatan izbor papuča oduševiće sve dame i to po veoma pristupačnim cijenama već od 9,99€.

Posjetite https://opposite-fashion.me/ i priuštite sebi modernu OPPOSITE obuću i torbe po povoljnim cijenama. A da biste uvijek bili u toku sa najnovijim modnim aktuelnostima, zapratite OPPOSITE društvene mreže https://www.instagram.com/opposite.mne/ & Opposite Montenegro - Почетна страница | Фејсбук (facebook.com)