Dan John - tradicionalni italijanski stil upotpunjen modernim detaljima

DAN JOHN sinonim za tradiciju muške mode oplemenjene urbanim detaljima koji su posljedica savremenih tendencija – prije svega udobnosti i potpuno originalnim ličnim stilom današnjeg muškarca

24745 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Dan John
Foto: Dan John

Ovaj izuzetno popularan i cijenjen italijanski modni brend muške garderobe otvorio je vrata svoje prve prodavnice u Crnoj Gori, na prvom spratu shopping mall-a DELTA CITY u Podgorici. Iskustvo, posvećenost i osluškivanje potreba savremenih muškaraca svih dobi i profila, osnova su za nastajanje DAN JOHN kolekcija. Vrhunski ugodjaj koji nudi enterijer ove radnje, dovoljan je razlog da se ona posjeti, a sasvim je sigurno da će svaki muškarac u asortimanu DAN JOHN aktuelne kolekcije moći naći upravo ono što odgovara njegovim potrebama i ličnom stilu.

Dan John
foto: Dan John

Možemo slobodno reći da je cilj Dan John brenda stvaranje jednog drugačijeg „muškog modnog tržišta“ gdje se klasični italijanski stil odijevanja dodiruje sa potrebama svakodnevne urbane mode koja će današnjem muškarcu pomoći da po izuzetno atraktivnim cijenama svoj stil upotpuni pravim, udobnim komadima shodno potrebama i navikama, kako u poslovnom okruženju tako i u slobodnom vremenu

Dan John
foto: Dan John

Tradicionalni italijanski stil upotpunjen je modernim detaljima i na taj način DAN JOHN brend svaki odijevni predmet iz svoje kolekcije čini jedinstvenim I u isto vrijeme univerzalnim – uklopivim i jednako atraktivnim u bilo kojoj kombinaciji poslovnoj ili opuštenoj. Dizajn svake kolekcije razvija se na temelju proučavanja i praćenja formalnih trendova sa modnih pista, ali i svakodnevne ulične mode sirom svijeta.

Dan John
foto: Dan John

DAN JOHN brend jedan je od najpopularnijih u svijetu muške mode u Italiji, koji, na osnovu prihvaćenosti i prepoznavanja kvaliteta i benefita koje nudi , širi svoju prodajnu mrežu I na ostale zemlje. Razlog tome svakako je italijanski kvalitet I dizajn koji je dostupan na atraktivnim lokacijama radnji po izuzetno atraktivnim cijenama.