Za različite prilike: Neka vas inspiriše Olivija Palermo

Olivija Palermo na svom Instagram nalogu, koji preti 6,5 miliona ljudi, pokazuje kako možemo da dodamo prefinjenost svakom našem izgledu

6315 pregleda 0 komentar(a)
Olivija Palermo, Foto: Instagram/oliviapalermo
Olivija Palermo, Foto: Instagram/oliviapalermo

Poznata po svom talentu da kombinuje jedinstvene luksuzne komade sa klasičnim koje svi imamo u ormaru, Olivija Palermo, već godinama je jedna od najbolje stilizovanih žena u polju mode. Inspirativnog izgleda, ona je poznata po saradnjama sa poznatim modnim časopisima i kućama visoke mode. Njen Instagram nalog prava je oaza inspiracije, a Harpers Bazaar izdvaja četiti stajlinga koje ćete lako kopirati i nositi u raznim prilikama.

1. Za plažu

olivia palermo
foto: Instagram/oliviapalermo

Mislima smo već na fantastičnim plažama, a mnogi se pripremaju za dane odmora. Olivija Palermo pokazuje kako možemo da dodamo prefinjenost svakom našem izgledu za plažu. Tajna je jednostavna: klasični crni kupaći kostim - odgovara svim tipovima tijela - elegantna pletena korpa, jedan od najtraženijih trendova sezone, i kaftan suknja koja se može nositi od jutra na plaži do popodneva za ručak u restoranu na plaži.

2. Za grad

olivia palermo
foto: Instagram/oliviapalermo

Naši stajlinzi u gradu, posebno tokom ljetnjih mjeseci moraju biti lagani i udobni. Bijela haljina-košulja je idealan izbor. Ovaj jednostavan odjevni komad izgledaće sjajno u kombinaciji sa modernom torbom, ali i svilenom maramom koja će na adekvatan način zamijeniti masku.

3. Za posao

olivia palermo
foto: Instagram/oliviapalermo

Možda vaš posao zahtijeva formalnije odjevne komade, ali oni mogu steći eleganciju i ženstvenost ako ih pravilno kombinujemo. Za moderan izgled u kancelariji tokom ljeta, odaberite odjeću u prefinjenoj krem nijansi koja se jedinstveno kombinuje sa zlatnim modnim dodacima, istovremeno pravilno ističući preplanulu kožu.

4. Za noćni provod

Noćni izlasci se polako vraćaju u naše živote i radujemo se ponovnom nošenju elegantnije odeće. Maksi crna haljina uvijek će ostaviti najbolji utisak, dok će u kombinaciji sa klasičnim nježnim sandalama i sjajnom torbom učiniti da zasijate ovog ljeta.

Bonus video: