Zašto su žene poludjele za njim

To je ljubav za sva vremena

48737 pregleda 0 komentar(a)
Opposite, Foto: Opposite
Opposite, Foto: Opposite

Jedva smo dočekali tople dane da možemo da uskočimo u komfornu i laganu odjeću i obuću. Nijedno godišnje doba ne donosi raznolikost boja kao ljeto. Najaktuelniji trendovi uz izuzetnu praktičnost i udobnost su svakako ono za čim žene žude.

Čupave krznene papuče su apsolutni hit ovog ljeta za kojim su žene poludjele a u trendu su svi koloriti. Najbolju ponudu na tržištu Crne Gore možete pronaći u svim OPPOSITE maloprodajama kao i na online shop-u a uz akciju 35% popusta na sve ovi modeli su vam dostupni po nevjerovatno povoljnim cijenama već od 9,99€.

Papuče sa bisernim detaljima su neizostavni fashion outfit svih dama prefinjenog stila a OPPOSITE ponuda je velika i jedinstvena na tržištu. Prelijepi fashion trendovi su na samo jedan klik od vas i to uz besplatnu dostavu do kraja juna.

Na predivnim plažama Crne Gore ovog ljeta dominiraće OPPOSITE papuče za svaki dan a prosto je nevjerovatno da su vam dostupne od 8,44€ do 12,99€. OPPOSITE je najpoznatiji fashion brand koji nudi najaktuelnije trendove obuće i torbi po nevjerovatno povoljnim cijenama uz fantastičan kvalitet.

Pored papuča, torbice su nezaobilazan dio svakodnevnog ženskog outfita. Male torbe su must have i ove sezone. Ne izlaze iz mode zbog svoje praktičnosti i lakoće kombinovanja. Istražite široku ponudu OPPOSITE online shop-a i uz besplatnu dostavu u junu poručite modele najaktuelnijih svjetskih trendova.

Maloprodaje možete pronaći u Podgorici, ulica Slobode 11, u Nikšiću – TC Nikšić, u Budvi – Stari Grad, u Bijelom Polju – 3.januara 1 i u Kolašinu u pješačkoj zoni a uskoro i u svim gradovima u Crnoj Gori (zainteresovani zakupodavci 50 – 200m2 ponude mogu slati na retail@opposite-fashion.com).

Iskoristite aktuelni popust 35% za online porudžbine i u maloprodajama a dodatna pogodnost za sve web porudžbine je BESPLATNA DOSTAVA do kraja juna.

Za sve porudžbine i informacije možete da nas kontaktirate. Call centar 📞068 40 07 61 radi svim danima od 8 do 21h.

Mi smo za vas posebno izdvojili veliki izbor trendy mokasina u svim ljetnjim bojama koje su sada dostupne već od 17.49€. Preudobne platnene patike na trenutnoj akciji su dostupne već od 10,49€ a fashion sandale će vam donijeti siguran trendy look.

Posjetite OPPOSITE maloprodaje ili online shop i izaberite svoj savršeni par. Ono što je sigurno, vjerni partner ovog ljeta biće vam OPPOSITE.

Naručite na https://opposite-fashion.me/ i priuštite sebi modernu OPPOSITE obuću i torbe po povoljnim cijenama. A da biste uvek bili u toku sa najnovijim modnim aktuelnostima, zapratite OPPOSITE društvene mreže https://www.instagram.com/opposite.mne/ & https://www.facebook.com/Opposite-Montenegro-311586112509043