Najbolja akcija juna - iz keca u dvojku

Kupiš 1 - drugi dobijaš za samo 1€

30903 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Opposite
Foto: Opposite

Dok su muškarci uveliko u prognozama evropskog prvenstva, omiljeni fashion brend OPPOSITE je za sve žene obezbijedio najbolju akciju za veliki dobitak! Žene igraju na sigurno i zato je OPPOSITE pripremio najbolju junsku akciju u kojoj svi dobijaju. Jedinstvena OPPOSITE akcija protiv koje nema odbrane!

Koliko god pari obuće ili torbi da imate u svom ormaru, prosto je nemoguće odbraniti se od najbolje akcije ljeta 1+1=1. Kupovinom jednog artikla u OPPOSITE maloprodajama ili online shop-u, drugi artikal dobijate za samo za 1€. Zvuči nevjerovatno ali ovo je akcija u kojoj svi dobijaju a igra traje do kraja juna ili dok sudija ne svira kraj.

Uz kupljen jedan proizvod iz bogatog asortimana OPPOSITE obuće i torbi, drugi dobijate za samo 1€. Ovo je akcija koja pruža šansu da uz kupovinu jednog od sjajnih OPPOSITE modela, obradujete sebe sa još nekim neodoljivim artiklom, ili jednostavno da drugi proizvod namijenite nekom koga volite.

I dok muškarci uživaju u evropskom prvenstvu u fudbalu, žene sigurno pobeđuju!

Ponuda OPPOSITE ženske obuće je ove sezone nikad veća i bolja. Patike i oxford cipele su i dalje u pola cijene a ostali modeli obuće i torbi su na akciji 1+1=1, što vam daje šansu da uz jedan kupljeni model drugi dobijete za samo jedan euro. Broj kombinacija je ogroman jer u ponudi su papuče, sandale, espadrile, mokasine, baletanke, salonke, platnene patike i torbe a sve to najrazličitijeg dizajna i dezena.

OPPOSITE maloprodaje možete pronaći u Podgorici, ulica Slobode 11, u Nikšiću – TC Nikšić, u Budvi – Stari Grad, u Bijelom Polju – 3.januara 1 i u Kolašinu u pješačkoj zoni a uskoro i u svim gradovima u Crnoj Gori (zainteresovani zakupodavci 50 – 200m2 ponude mogu slati na retail@opposite-fashion.com)

Iskoristite aktuelnu akciju 1+1=1 a za online porudžbine dodatna pogodnost je BESPLATNA DOSTAVA do kraja juna.

Za sve porudžbine i informacije možete da nas kontaktirate. Call centar 📞068 40 07 61 radi svim danima od 8 do 21h.

Naručite online https://opposite-fashion.me/ i priuštite sebi modernu OPPOSITE obuću i torbe po povoljnim cijenama a uz fantastičnu akciju 1+1=1, uy kupljeni jedan vaš drugi proizvod će biti za samo 1€.

A da biste uvek bili u toku sa najnovijim modnim aktuelnostima, zapratite OPPOSITE društvene mreže https://www.instagram.com/opposite.mne/ & https://www.facebook.com/Opposite-Montenegro-311586112509043