Ne možete promašiti: Ljetnji trend koji svakoj ženi savršeno stoji

Sigurno već imate neki komad garderobe koji krase nezamjenjive pruge

11097 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

U moru ljetnih trendova, postoji jedan koji se izdvaja i koji je popularan i moderan baš svake ljetne sezone. Sigurno već imate neki komad garderobe koji krase nezamjenjive pruge. Što se samih pruga tiče, bitno je samo jedno malo pravilo: ukoliko imate obline, izbjegavajte horizontalne pruge, jer će vas one bespotrebno “proširiti” na kritičnim mjestima. S druge strane, vertikalne pruge odličan su izbor, jer će vam pomoći da vizuelno izgledate vitkije i više, piše minimagazin.info.

Bluza sa prugama

Bijele farmerice kameleonski se prilagođavaju svim stilovima i prilikama, potpuno osvježavaju svaki stajling i, što je najbitnije, veoma su udobne tokom tople sezone. U kombinaciji sa bluzama, košuljama ili majicama na pruge, gotovo da ne postoji mogućnost greške.

odjeća
foto: Pinterest

Naravno, nećete promašiti i ako pruge kombinujete sa tamnim pantalonama, za klaičniju varijantu.

odjeća
foto: Pinterest

Haljina sa prugama

Jednostavne haljine na bretele ili na vezanje oko vrata, koje prate liniju tijela, idealan su izbor, jer pristaju svakoj figuri i pogodne su u svim neformalnim prilikama tokom sunčanih dana.

odjeća
foto: Pinterest

Suknja sa kontrastnim prugama

Midi suknja sa kontrastnim prugama je ženstven i veoma elegantan komad garderobe, koji možete nositi u svim prilikama. Veoma upečatljiva suknja najbolje dolazi do izražaja uz crnu ili bijelu, ili ako su pruge teget, uz teget bluzu.

odjeća
foto: Pinterest

Kombinezon na pruge

Kombinezon je jedan od najboljih izbora tokom ljetne sezone. Bitno je odabrati odgovarajući model i dezen, u skladu sa građom, i privlačićete pažnju gdje god se pojavite. Preporuka je da ga kombinujete sa cipelama ili sandalama na visoku štiklu ili platformu, za potpuno zavodljiv i vitak izgled.

odjeća
foto: Pinterest

Bluza na preklop

Komadi garderobe na preklop veoma su popularni tokom ljetne sezone, pristaju svakoj figuri i ističu ženstvenu građu. Bluza na preklop, sa prugama u vašoj omiljenoj boji, biće zahvalan komad garderobe koji će se lijepo kombinovati sa uskim farmericama, pantalonama i suknjama olovka kroja. Obuću birajte u skladu sa prilikom, a izabrana boja prugica neka vam bude inspiracija za izbor asesoara.

odjeća
foto: Pinterest

Pruge na pantalonama

Suknje, haljine i pantalone sa kontrastnim prugama stvorene su kako bi vaše tijelo izgledalo ženstvenije i elegantnije. Tako će, na primjer radi, ljetne pantalone sa vertikalnim prugama učiniti čudo za vašu figuru i biti na raspolaganju i za dnevne i za večernje prilike. Ako ste dovoljno hrabri iskombinujte ih sa sasvim drugačijim bojama gornjeg dijela.

odjeća
foto: Pinterest

Plisirana suknja

Plisirana suknja sa prugama veoma je raskošna, razdragana i raspoložena da vas ponese i predstavi na najbolji mogući način, gdje god se pojavite. Ovako energičan i vatren komad garderobe, za formalnije prilike, umirite bijelom majicom ili bluzom i neutralnim aseosarima. Za ljetna druženja i zabave, budite u centru pažnje u trendi urbanoj kombinaciji energične suknje i ružičaste majice.

odjeća
foto: Pinterest

Teksas suknja i košulja na pruge

Ukoliko teško pronalazite model farmerica koji vam odgovara, jer imate jači donji dio tijela, onda je teksas suknja jedan od idelnih izbora za sve neformalne prigode. Ona će na najljepši način oblikovati donji dio tijela, a jedna od varijanti da je nosite ovog ljeta je i kombinacija sa košuljom. Dužina suknje, kao i izbor obuće, zavise od prilike i vaših preferencija, jer se ova fenomenalno udobna i ležerna kombinacija idealno slaže sa štiklama, ravnim sandalama, zanimljivim papučama ili patikama.

odjeća
foto: Pinterest

Šorc i košulja na pruge

Ležerna košulja na pruge stilizovaće i teksas šorc te ćete imati veoma trendi i urbanu kombinaciju priličnu vrelim danima i neformalnim prilikama. U toku dana, upotpunite ležeran stajling udobnim espadrilama, dok ćete uz sandale na petu i manju torbu imati veoma šik i atraktivan stajling za večernje druženje.

odjeća
foto: Pinterest

Košulja-haljina na pruge

Košulja-haljina je fantastičan komad garderobe koji je idealan skoro za sve sezone i u svim prilikama gdje vam zatreba upečatljiv i moderan stajling. Ona je veoma zahvalna za svakodnevne opuštene prilike, a određene modele možete nositi i na posao.

odjeća
foto: Pinterest

Bonus video: