Idealne modne kombinacije ovog ljeta

Ljetnja kolekcija za žene od stila

38449 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Opposite
Foto: Opposite

Uklapanje ljetnjih outfita se čini tako jednostavnim ali svi znamo koliko je teško voditi računa o svakom detalju. Ispratiti trendove, uklopiti bolje i modne dodatke, a uz sve to uživati u udobnosti tokov ljetnjih dana nije nimalo lako.

Nikada kao ljeti ne tražimo toliko odevnih kombinacija. Ljeto nas vuče napolje i za svaki taj izlazak želimo da izgledamo lijepo i drugačije, a za to je naravno potrebno izdvojiti i dosta novca.

Zato je ovog ljeta OPPOSITE za vas pripremio neodoljive kombinacije a uz akciju 1+1=1 (kupiš 1 a drugi dobiješ za samo 1€) u mnogome će uštedjeti vaš budžet.

Kada je u pitanju ljetnja moda, boje su glavni element svačijeg stajlinga a nova kolekcija OPPOSITE obuće i torbi savršeno prati sve moderne outfite.

Žene koje žele da imaju udobnu, a ujedno i modernu obuću, rado uzimaju OPPOSITE jer je izbor ogroman. Patike i oxford cipele su i dalje u pola cijene a ostali modeli obuće i torbi su na akciji 1+1=1, što vam daje šansu da uz 1 kupljeni model drugi dobijete za samo 1€. Broj kombinacija je ogroman jer su u ponudi papuče, sandale, espadrile, mokasine, baletanke, salonke, platnene patike i torbe a sve to najrazličitijeg dizajna i dezena.

Širok asortiman trendy OPPOSITE modela pružiće vam zadovoljstvo da po najpovoljnijim cijenama u Crnoj Gori imate modernu i prijatnu obuću tokom svih ljetnjih dana. Bilo da ste krenuli na posao, u šetnju, na druženja sa prijateljicama, u večernji izlazak ili na plažu, OPPOSITE će biti vaš savršen par da zaokružite svaki ljetnji outfit.

OPPOSITE maloprodaje možete pronaći u Podgorici, ulica Slobode 11, u Nikšiću – TC Nikšić, u Budvi – Stari Grad, u Bijelom Polju – 3.januara 1 i u Kolašinu u pješačkoj zoni a uskoro i u svim gradovima u Crnoj Gori (zainteresovani zakupodavci 50 – 200m2 ponude mogu slati na retail@opposite-fashion.com )

Iskoristite aktuelnu akciju 1+1=1 a za online porudžbine dodatna pogodnost je BESPLATNA DOSTAVA do kraja juna.

Za sve porudžbine i informacije možete da nas kontaktirate. Call centar 📞068 40 07 61 radi svim danima od 8 do 21h.

Uživajte u obimnom asortimanu i kupovini koja je uz akciju 1+1=1 još povoljnija i dozvolite sebi da vas modeli inspirišu za vase savršeno izdanje!

Naručite na https://opposite-fashion.me/ i priuštite sebi modernu OPPOSITE obuću i torbe po povoljnim cijenama. A da biste uvijek bili u toku sa najnovijim modnim aktuelnostima, zapratite OPPOSITE društvene mreže https://www.instagram.com/opposite.mne/ & https://www.facebook.com/Opposite-Montenegro-311586112509043