Kako izgledati moderno na proslavama ovog ljeta

Koju obuću i torbe će nositi dame od stila

48993 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Opposite
Foto: Opposite

Dočekali smo da ponovo krenu proslave i bilo da su maturske, svadbene ili rođendanske , sigurno je da ćemo se za njih spremati sa posebnom pažnjom. Poslije više od godinu dana, zaželjeli smo se svečanih događaja kada smo u prilici da predstavimo najljepšu verziju sebe, u najaktuelnijim trendovima i najmodernijim bojama.

Najprodavaniji fashion brend u regionu OPPOSITE je za sve svečane prilike pripremio top ponudu fashion modela a uz već najpovoljnije cijene na tržištu sada je tu i neodoljiva akcija 1+1=1 koja vam pruža da uz jedan kupljen artikal obuće ili torbi drugi dobijete za samo za 1€. Ovu fantastičnu akciju možete da iskoristite u svim OPPOSITE maloprodajama u Crnoj Gori kao i na web shop-u gdje je dodatni benefit besplatna isporuka do kraja juna.

Nezaobilazni fashion trendovi sandala i papuča uz fenomenalanu akciju 1+1=1 učiniće da izgledate moderno u fantastičnim OPPOSITE modelima na štiklu ali i u ravnoj obući ako ste više za komforan outfit. Pogledajte koje je svijetske trendove iz najnovije OPPOSITE kolekcije izabrala jedna od najstilizovanijih dama naše muzičkeke scene Nataša Bekvalac i odaberite modele u kojima bi i vi bile u trendu i uvijek zapaženi.

Svakako kao neizostavni dio modernog izdanja tu su OPPOSTE torbice, jednostavno savršene, svečane i elegantne. Zamislite boju koja bi išla uz vaš outfit i sigurno ćete je pronaći u OPPOSITE novoj kolekciji.

Kao što ste već znate, OPPOSITE ima najpovoljnije cijene za svoje potrošače a uz fashion sandale i torbice, akcija 1+1=1 vam omogućava da po cijeni jednih dobijate dva para iz asortimana ženske, muške i dječije obuće i torbi.

U ponudi su i muška i dječija obuća, ženske papuče, sandale, espadrile, baletanke, salonke, platnene patike, torbe i nezaobilazne trendy mokasine u svim ljetnjim bojama.

OPPOSITE je najprodavaniji regionalni fashion brend prepoznatljiv po najaktuelnijim svijetskim modnim trendovima obuće i torbi odličnog kvaliteta a sve to po najpovoljnijim cijenama kojima se raduje svaki porodični budžet.

S obzirom da je aktuelan trend da se patike kombinuju uz svečani outfit, pogledajte OPPOSITE ponudu patika u pola cijene i nosite atraktivne i smele modne kombinacije. Pored svečanih torbica, izbor torbi i rančeva modernog dizajna vas neće ostaviti ravnodušnim a cijena će vam olakšati odluku da kupite svaku koja vam se dopada.

Od skora OPPOSITE je dostupan u cijeloj Crnoj Gori putem najboljeg online shop-a www.opposite-fashion.me a za sada OPPOSITE maloprodaje možete pronaći u Podgorici, ulica Slobode 11, u Nikšiću – TC Nikšić, u Budvi – Stari Grad, u Bijelom Polju – 3.januara 1 i u Kolašinu u pješačkoj zoni a uskoro i u svim gradovima u Crnoj Gori (zainteresovani zakupodavci 50 – 200m2 ponude mogu slati na retail@opposite-fashion.com )

Ne zaboravite da iskoristite aktuellnu akciju gdje za kupovinu jednog artikla drugi dobijate za jedan euro a za online porudžbine dodatna pogodnost je BESPLATNA DOSTAVA do kraja juna.

Za sve porudžbine i informacije možete da kontaktirate Call centar 📞068 40 07 61 svim danima od 8 do 21h.

Uživajte u prelijepom asortimanu i kupovini koja je uz akciju 1+1=1 još povoljnija i dozvolite sebi da vas modeli inspirišu za vaše savršeno izdanje!

Naručite na https://opposite-fashion.me/ i priuštite sebi modernu OPPOSITE obuću i torbe po povoljnim cijenama. A da biste uvek bili u toku sa najnovijim modnim aktuelnostima, zapratite OPPOSITE društvene mreže https://www.instagram.com/opposite.mne/ & https://www.facebook.com/Opposite-Montenegro-311586112509043.