Otvaranje Kanskog festivala: Haljine o kojima se najviše piše

I dok su mnogi oduševljeni modnim izdanjem Belle Hadid, ima i onih koji tvrde da je uspjela da upropasti nešto što se teško može upropastiti - crno-bijelu kombinaciju

12537 pregleda 0 komentar(a)
Bella Hadid na Kanskom festivalu, Foto: REUTERS
Bella Hadid na Kanskom festivalu, Foto: REUTERS

Kanski festival, najprestižniji i najpopularniji festival u svijetu kinematografije, počeo je 6. jula i trajaće sve do 17. jula. Na ceremoniji otvaranja festivala prikazan je film "Annette", a brojne dive i ljepotice prošetale su crvenim tepihom u raskošnim i elegantnim modnim kreacijama koje su odisale svjetskim glamurom.

Ovaj festival tradicionalno okuplja najpoznatije i najtraženije glumice i glumce svijeta, a svoje mjesto u ovom francuskom gradu obavezno pronađu i brojne manekenke, voditeljke, pjevačice i influenserke.

Kanski festival haljine
foto: REUTERS

Haljina o kojoj se najviše priča i piše nakon otvaranja festivala svakako je ona koju je nosila poznata manekenka Bella Hadid. Ona se pojavila u dugoj bijeloj haljini brenda Jean Paul Gaultier, koja otkriva ramena i ima crne djelove oko grudi, vrata, kao dugački šlep od tila. Od nakita je nosila glamurozne Chopard dijamantske minđuše.

Kanski festival haljine
foto: REUTERS

I dok su mnogi oduševljeni modnim izdanjem Belle Hadid, ima i onih koji tvrde da je uspjela da upropasti nešto što se teško može upropastiti - crno-bijelu kombinaciju. Najviše zamjerki ispisano je zbog začina na koji je til oko vrata uklopljen sa grudnjakom.

Helen Mirren zablistala je u zlatnoj midi haljini A kroja a i odgovarajućim žutim cipelama.

Helen Mirren
Helen Mirrenfoto: REUTERS

Andie MacDowell nosila je zapaženu haljinu ukrašenu srebrnim djelovima i sandalama koje odgovaraju njenim srebrnim pramenovima.

Andie MacDowell
Andie MacDowell foto: REUTERS

Jodie Foster takođe je bila u zapaženom izdanju - haljini bez rukava sa ukrasima, dijamantskim minđušama i prstenom.

Jodie Foster
Jodie Foster foto: REUTERS

Carla Bruni nosila je sivkasto-plavu svjetlucavu haljinu sa velikim izrezom, odgovarajućim sandalama i Chopard nakitom.

Carla Bruni
Carla Brunifoto: REUTERS

Bonus video: