Sport Vision i Nike uz naše olimpijce u Tokiju

Naši sportisti u Tokiju, pored ceremmonijalnih uniformi, nose i dvije kolekcije Nike opreme – opremu za trening i sportswear opremu za slobodno vrijeme

21148 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Sport Vision
Foto: Sport Vision

Olimpijski tim Crne Gore i dalje postepeno kompletira svoje redove u Tokiju, a već privlači veliku pažnju. Pored nespornih sportskih očekivanja i prethodnih rezultata, jedinstvena oprema krasi Olimpijsko selo, terene i borilišta.

Kao dugogodišnji tehnički sponzor Crnogorskog olimpijskog komiteta, Sport Vision je i ovog puta uz naše olimpijske sportiste, koji i u Tokiju nastupaju u sportskoj opremi Nike, globalnog lidera sportske obuće, odjeće i opreme.

Nike je najveći sportski brend na svijetu. Uspjeh na tržištu postigao je zahvaljujući raznovrsnosti svojih proizvoda, konstantnim inovacijama i jakoj vezi sa potrošačima, predstavljajući sve uvijek na novi i drugačiji način. Nike brend donosi inspiraciju i inovaciju svim sportistima na svijetu, a kako je Bil Bauerman govorio “Ako imate tijelo, vi ste sportista.”

Naši sportisti u Tokiju, pored ceremmonijalnih uniformi, nose i dvije kolekcije Nike opreme – opremu za trening i sportswear opremu za slobodno vrijeme. Njihove Nike kombinacije koje nose možeš pogledati OVDJE i pronaći u Sport Vision radnjama širom Crne Gore i online.

Sport Vision
foto: Sport Vision

Sport Vision je ponosni sponzor olimpijskog tima Crne Gore, još od 2015. godine. Očekujemo i nadamo se da će na grudima naših olimpijaca, pored legendarnog Nike „swoosh-a“, u Tokiju biti i medalje.

Podrži naše olimpijce – mi smo ekipa!