TRGOVAČKI CENTAR IMPERIJAL

Danas svečano otvaranje LC Waikiki prodavnice u Bijelom Polju

Pored kolekcija za žene i muškarce, biće dostupna odjeća za bebe, đecu i tinejdžere, kao i posebne kolekcije za kuću i sport

33933 pregleda 0 komentar(a)
Foto: LC Waikiki
Foto: LC Waikiki

Vodeći turski modni brend, LC Waikiki, danas, u subotu, 24. jula, u 10:00 časova konačno otvara svoju prodavnicu u trgovačkom centru Imperijal u Bijelom Polju.

Nakon velikog uspjeha prodavnica u Podgorici, Herceg Novom i Radanovićima, koji su za kratko vrijeme postali omiljena šoping destinacija za sve uzraste, LC Waikiki nastavlja sa svojim planovima za širenje širom Crne Gore.

Prvih pet dana otvaranja, od 24-29. jula, LC Waikiki nagrađuje kupce u svojoj novoj prodavnici sa posebnom akcijom: na tri kupljena artikla, četvrti je gratis!

Pored kolekcija za žene i muškarce, biće dostupna odjeća za bebe, đecu i tinejdžere, kao i posebne kolekcije za kuću i sport.

LC Waikiki je jedan od vodećih globalnih modnih brendova, s gotovo 1,000 prodavnica u preko 50 zemalja širom svijeta. U svakom trenutku u LC Waikiki prodavnici možete pronaći više od 40,000 različitih artikala u svim bojama i veličinama za sve članove porodice – od beba, preko tinejdžera pa sve do žena i muškaraca.

Osim širokog izbora, LC Waikiki je poznat po najboljem omjeru cijene i kvalitete na tržištu, kao i popustima i posebnim ponudama cijele godine.

Svako zaslužuje da se dobro obuče!-LC Waikiki

Preporučujemo za Vas