Sve bijelo: Nepogrešiva modna kombinacija za vrelinu

Moć bijele boje odavno je poznata modnim influenserkama, pa poslednjih nedelja na Instagramu često gledamo fotografije savršenih ljetnjih 'all white' stajlinga

9552 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram
Ilustracija, Foto: Instagram

Lagane i prozračne tkanine definitivno su glavni saveznici u vrelim danima, posebno ako su u bijeloj boji u kojoj uvijek najlakše podnosimo ljetnje vrućine.

Mada se bijela odjeća savršeno slaže si sa jarkim i sa pastelnim tonovima ili raskošnim printevima, kada želimo da izvučemo maksimum iz svojih omiljenih odjevnih predmeta najradije biramo efektne 'all white' kombinacije, piše injournal.rs.

Istovremeno svestrani i efektni outfiti u bijeloj boji mogu biti pravi odgovor na sve naše modne dileme u ovo doba godine, bez obzira na to da li biramo stajling za plažu, ležernu šetnju gradom ili odlazak na posao.

Dok će bijela košulja i pantalone biti pun pogodak za odlazak u kancelariju, na ljetovanju ćemo nositi heklane haljine ili tunike, a za neobavezan izlazak najradije dobar izbor su šorts i majica ili top na jedno rame i suknja.

Moć bijele boje odavno je poznata modnim influenserkama, pa poslednjih nedelja na Instagramu često gledamo fotografije savršenih ljetnjih 'all white' stajlinga.

Ono što smo od njih naučili jeste da nam ova boja ostavlja bezbroj mogućnosti za eksperimentisanje s teksturama i siluetama, ali i sa spajanjem naizgled nespojivih komada i aksesoara.

Tako elegantnu haljinu možete ponijeti s omiljenim parom patika ili svilenu košulju i šorts od teksasa. Kada želite da izbegnete monotoniju, uvijek možete da se poigrate s aksesoarima, kao što su marame, upečatljiv nakit ili obuća u neočekivanoj boji.

Bonus video: