Otvoren prvi Under Armour shop u Crnoj Gori

Najnovija kolekcija dostupna je u Under Armour radnji, koju možete pronaći na prvom spratu tržnog centra „Delta City“, u Podgorici

25140 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Under armour
Foto: Under armour

Jedan od najpoznatijih svjetskih brendova kada je riječ o vrhunskoj sportskoj opremi, Under Armour, stigao je u Crnu Goru. Ekskluzivna Under Armour radnja koja se nalazi u tržnom centru Delta City, otvorena je na originalan način. Kako su snaga, energija i izdržljivost sinonimi za taj vrhunski sportski brend, fitnes trener Marko Vukotić i atletičarka Slađana Pejović udružili su snage i zajedno prsjekli lanac, kako bi i zvanično otvorili prvi Under Armour shop u Crnoj Gori.

Under Armour
foto: Under armour

Vukotić je izjavio da je oduševljen što će od danas imati priliku da njemu dobru poznatu, vrhunsku sportsku opremu pronađe i u Crnoj Gori , dok je Slađana Pejović istakla da je unazad nekoliko godina veliki fan brenda Under Armour, koji je njen pouzdan saveznik na treninzima i takmičenjima.

Under armour
foto: Under armour

Pored njih, šansu da među prvima isprobaju najnovije Under Amorur modele sportske obuće odjeće i opreme imali su brojni članovi sportske zajednice – fitnes treneri, instruktori, sportisti i entuzijasti, kao i mnogi predstavnici javnog života Crne Gore.

Jovica Perković, dobro poznato crossfit lice iz Podgorice je istakao značaj tehnologije u odjeći za trening, koja, pored toga što omogućava prirodno ventiliranje kože, odvodi znoj i brzo se suši, što je izuzetna prednost pri visokim naporima i dinamici, koje zahtijevaju crossfit vježbe.

S druge strane, fitnes instruktorka, Marijana Grdinić, navela je pouzdanost, kvalitet i fleksibilnost Under Armour kolekcije, kao top tri razloga zašto bira ovaj brend prije ostalih.

Povodom otvaranja, iz Under Armour-a su spremili za sve posjetioce i specijalne popuste od 20% na kompletnu ponudu, sve do četvrtka, 12. avgusta.

Under Armour je brend koji traje već skoro tri decenije i važi za jedan od najpopularnijih i najuspješnijih sportskih brendova na svijetu. Danas je Under Armour fokusiran na najsavremeniju proizvodnju i dizajn, sa ciljem da osnaži sportiste širom svijeta, svim ljubiteljima treninga ponudi vrhunsku opremu i pomogne im da budu još bolji i jači, a postavljeni ciljevi ostvariviji.

Najnovija kolekcija dostupna je u Under Armour radnji, koju možete pronaći na prvom spratu tržnog centra „Delta City“, u Podgorici. Generalni distributer brenda Under Armour za Balkan je kompanija Kvantum Sport UA.