Velike vrućine tope cijene u OPPOSITE-u!!!

Senzcionalan ljetnji popust, OPPOSITE ima ponudu koja ce vas šokirati!

45109 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Opposite
Foto: Opposite

Navikli smo da nam OPPOSITE uvijek donosi najnovije svjetske trendove po najpovoljnijim cijenama ali ovaj put ćete se iznenaditi sa fantastičnim modelima papuča, sandala već od 4,55€, baletankama i espadrilama već od 5,99€, kao i torbama, rančevima već od 5.99€.

Veliko ljetnje sniženje do 70% je počelo a na već fenomenalne cijene OPPOSITE je omogućio da i na drugi model sa nižom cijenom dobijete dodatnih 20% popusta. Ovako povoljna kupovina trendy obuće i torbi svakako je pravo ljetnje osvježenje koje će učiniti da vam vreli dani prodju opuštenije i prijatnije.

Veliko ljetnje sniženje svakako će obradovati sve koji vode računa o porodičnom budžetu a lijepa vijest je da se sniženje odnosi na cjelokupan OPPOSITE asortiman koji možete kupiti do kraja avgusta u maloprodajama ili poručiti online na OPPOSITE web shop-u.

Samo izbor mokasina sadrži preko 80 modela i boja, a u ponudi od preko 3.000 različitih proizvoda obuće i torbi vjerujemo da ćete sigurno naći ono čime ćete biti oduševljeni, jer sa popustom do 70% a uz dodatnih 20% na drugi artikal sa nižom cijenom, broj kombinacija je prevelik s obzirom da su u ponudi papuče, sandale, espadrile, baletanke, salonke, platnene patike i torbe a sve to najrazličitijeg dizajna i dezena.

Ne propustite spektakularan ljetnji popust na svu vrstu obuće i torbi!

Uživajte u prelijepom asortimanu OPPPOSITE modela koji su na sniženju do 70% a uz dodatnih 20% na drugi artikal sa nižom cijenom, kupovina OPPOSITE obuće i torbi sada je još povoljnija. Zato požurite u OPPOSITE maloprodaje ili poručiti online na OPPOSITE web shop-u i dozvolite sebi da vas modeli inspirišu za vaše savršeno letnje izdanje!

Od skora OPPOSITE je dostupan u cijeloj Crnoj Gori putem našeg online shop-a www.opposite-fashion.me gdje možete kupovati na siguran i efikasan način. Trenutno OPPOSITE maloprodaje možete pronaći u Podgorici, ulica Slobode 11, u Nikšiću – TC Nikšić, u Budvi – Stari Grad, u Bijelom Polju i u Kolašinu u pješačkoj zoni a uskoro i u svim gradovima u Crnoj Gori (zainteresovani zakupodavci 50 – 200m2 ponude mogu slati na retail@opposite-fashion.com)

Za sve porudžbine i informacije možete da kontaktirate Call centar 068 40 07 61 svim danima od 8 do 21h.

Naručite na https://opposite-fashion.me i priuštite sebi modernu OPPOSITE obuću i torbe po povoljnim cijenama. A da biste uvek bili u toku sa najnovijim modnim aktuelnostima, zapratite OPPOSITE društvene mreže https://www.instagram.com/opposite.mne/ & https://www.facebook.com/Opposite-Montenegro-311586112509043